Verano Plissés

Verano Plissés gordijnen

Verano plissés tegen de ochtendzon

Het felle zonlicht schijnt vaak in de ochtend de woning binnen, en dit is natuurlijk erg storend wanneer je alvast wat mails wilt beantwoorden of het ochtendjournaal wilt bekijken op je laptop. Verano Plissés zijn eenvoudig in de hoogte verstelbaar en zorgen daardoor dat de zonnestralen van de ochtendzon worden gefilterd.

 

Met Verano plissés creër je extra privacy

Verano plissés zijn ideale voor het verkrijgen van meer privacy in de woning. Door de gevouwen stof van de Verano plissés kun je de plissés makkelijk in- of uit elkaar schuiven. Bij de Verano plissés is het ook mogelijk om de bovenkant te laten zakken, dit is een perfecte manier om gemakkelijk de mate van inkijk in je woning te bepalen. Verano plissés zijn een zeer populair raamdecoratie product omdat ze in zo goed als elke situatie toepasbaar zijn. Kies voor je Verano plissés een kleur die past bij jouw smaak en jouw interieur. Bij de Verano plissés hebt je een zeer ruime keuze uit verschillende stof kleuren en dessins. Kies je liever voor een transparante plisséstof, of een verduisterende plisséstof of misschien wel voor de honingraat plisséstof?

 

 Offerte verano jaloezie

Verano plissés

Verano plissés zijn een zeer subtiele vorm van raambekleding voor in een woning of bedrijfspand. Verano Plissés kunnen gemakkelijk in en uit elkaar te schuiven doordat de stof gevouwen is. Doordat de Verano plissé aan de bovenkant naar beneden kan worden geschoven (top-down), kun jij gemakkelijk de mate van inkijk bepalen.

 

Verano honingraat plissés

Bij Verano wordt er onderscheid gemaakt tussen de standaard Verano plissés en de Verano honingraatplissés. De standaard Verano plissés bestaan uit één laag geplisseerde stof. De Verano Honingraat plissé bestaan uit twee lagen gevouwen stof in een honingraatstructuur. Tussen de dubbele stoflaag van de honingraat plissé wordt lucht vastgehouden, hierdoor hebben Verano honingraatplissés een betere isolerende waarde ten opzichte van standaard Verana plissés.

   

Verano Plissés gordijnen

  

Specificaties van de Verano plissés

Min - Max breedte 600 mm - 3000 mm
Min - Max hoogte 1000 mm - 2600 mm
Bediening Handbediend of elektrisch

 

Meer informatie over Verano plissés

Voor meer informatie of prijzen kun je een offerte aanvragen of onze showroom bezoeken waar iemand van ons verkkoop team je onder het genot van een kop koffie de prachtige collecties kunnen tonen. Onze showroom is te bezoeken op afspraak.

 

Verano raamdecoratie

 

Verano links naar de website

Verano Childsafety

Verano How it's made

Verano Duurzaam aluminium

 

Bron : https://verano.nl/catalogus/plissés