Veranda | terrasoverkapping aluminium met gelaagd glas

Veranda | terrasoverkapping aluminium met gelaagd glas

Veranda terrasoverkapping met glasplaten

Gelaagd glas dat gebruikt wordt voor de Veranda terrasoverkapping wordt vaak sandwichglas genoemd vanwege zijn samenstelling. Voor de veranda terrasoverkapping wordt namelijk gebruik gemaakt van assemblage van twee of meer glasbladen aan de hand van één of meerdere plastic tussenlagen van PVB (polyvinylbutyral).Deze tussenlagen van de veranda glasplaten worden enigszins als een ‘sandwich' tussen beide glasbladen geplaatst en bieden een opmerkelijke weerstand, steun en elasticiteit. Dit is perfect is voor een Veranda.

 

Veiligheid van de glasplaten van de Veranda

De samenvoeging van het glas en de tussenlagen vormt een uiterst resistent en compact geheel ,wat de veiligheid van de veranda garandeert. Want mocht het glas van de veranda ooit breken, dan worden de scherven door de plastic tussenlaag vastgehouden.

 

Veranda terrasoverkapping met een scherpe prijs

De MKline veranda is een overkappingen met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Zo krijgt u een veranda met een scherpe prijs en optimale vormgeving en kwaliteit. Bij onderstaande producten kunt u de prijs van de veranda samenstellen. U kunt ook de meerprijzen selecteren en een offerte uitprinten.

 1. Veranda Verano Ledro Glas

  Veranda Verano Ledro Glas

  € 2.780,00

  De Veranda Verano Ledro Glas wordt met helder gelaagd glas 44.2 geleverd. De Veranda is leverbaar met ronde of rechte goot 3 mm, extra sterk ivm sneeuwbelasting, staander van de Veranda is vierkant 11x 11cm. De Veranda Verano Ledro Glas is koppelbaar tot 1400 cm de prijs hiervan is op aanvraag.

  Leer Meer
  Product Specificaties
  Dak elementen: Gelaagd glas
  Breedte: 3000 mm - 7000 mm koppelbaar - 14.00m
  Diepte : 2000 mm - 4000 mm
  Standaard kleuren: ivoor, wit , antraciet structuur
  Merk: Verano zonwering
  Fabrieksgarantie : 5 jaar
  Montage Den Bosch: Op aanvraag in offerte
 2. Verano veranda Garda detail goot

  Veranda Verano Garda glas

  € 3.083,00

  De Verano Garda veranda met glasplaten is zeer stijlvol, deze unieke constructie.van de Verano Garda veranda met helder gelaagd glas 44.2 . De Verano veranda is opbouwt uit aluminium profielen inivoor, wit of antraciet structuurlak VS 716. De Verano Garda veranda met glasplaten is koppelbaar tot 1400 cm de prijs hiervan is op aanvraag

  Leer Meer
  Product Specificaties
  Dak elementen: Gelaagd glas
  Breedte: 3,00 m - 7,00 m koppelbaar - 14.00m
  Diepte : 2,00 m - 4,00 m
  Standaard kleuren: ivoor, wit , antraciet structuur
  Merk: Verano zonwering
  Fabrieksgarantie : 5 jaar
  Montage Den Bosch: Op aanvraag in offerte