Cubola vrijstaande zonwering wit

Schrijf de eerste review van dit product

€ 5.615,00
Breedte (in mm):
Hoogte (in mm):

Stel hieronder in een aantal stappen uw product samen.

Snel overzicht

De Cubola® vrijstaand in het wit gemoffeld is een uniek zonwering systeem.De Cubola ® is het eerst zonweringproduct dat volledig horizontaal haar werk doet zonder dat het doek “pliseert” wanneer het doek weer in de cassette gaat
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen

* Verplichte velden

Details

Cubola zonwering, vrijstaand en als gevelmontage

Geboren uit noodzaak om beschermd, beschut van het buitenleven te genieten, verfijnd met design. De Cubola ® is een uniek zonweringsysteem dat zowel vrijstaand gebruikt kan worden alsook aan een gevel of op een muur bevestigd kan worden. De Cubola ® is het eerst zonweringproduct dat volledig horizontaal haar werk doet zonder dat het doek “pliseert” wanneer het doek weer in de cassette gaat. Een speciaal ontwikkeld en gepatenteerd systeem maakt bovendien een variabele hoekverstelling mogelijk (handig bij laagstaande zon) en zorgt bij een lichte regenbui voor de afwatering van het regenwater.

 

Prachtige constructie van de Cubola zonwering

Maar ook wanneer het doek volledig in de cassette is vormt het kader alleen een architectonische verrijking. Het solide frame van de Cubola ® is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Tevens zorgen zij ervoor dat van buitenaf op de hoeken geen bouten en moeren in het zicht zitten.

 

Afmeting van de Cubola zonwering

De enkele Cubola ® heeft een maximale afmeting van 400 cm breed x 400 cm diep. De hoogte is variabel. Binnen de maten zijn alle (ook ongelijke) maten mogelijk, zo vormt bv. 335cm breed x 362 cm diep x 296 cm hoog geen probleem. Om grotere oppervlakten te beslaan kan men verschillende Cubola’s ® oneindig koppelen. Standaard is het onderhoudsarme frame van de Cubola ® te verkrijgen in Wit (ral 9010) en Antraciet Grijs Structuurlak (ral 7016). Echter elke andere ral kleur is op bestelling leverbaar. Voor extra bescherming tegen wind en zon die uit verschillende richtingen komt kan men de Cubola® uitbreiden met een SolidScreen ® zon- en windscherm. 

 

Bediening van de Cubola zonwering

De Cubola is alleen elektrisch te bedienen middels een afstandsbediening eventueel aangevuld door een zon- en windautomaat voor optimaal gemak. De Cubola werkt met 2 motoren; 1 motor die in de oprolbuis zit zorgt ervoor dat het horizontale doek wordt opgerold, de andere motor zorgt ervoor dat de voorzijde van het scherm zich naar beneden en weer omhoog beweegt. Als extra bescherming tegen laagstaande zon maar ook tegen wind is de Cubola uit te breiden met de zogenaamde SolidScreen. Net als bij een gewoon screen kan men hier gewoon doorheen kijken. De SolidScreen wordt gefixeerd tussen de staanders zodat het een solide windscherm vormt.

Specificaties

Dak elementen geen beplating
Breedte 2,00 min 4,00 max
Diepte 2,00 min 4,00 max
Standaard kleuren wit
Merk Nee
Fabrieksgarantie 5 jaar
Montage Den Bosch, Uden Op aanvraag in offerte

Schrijf uw eigen Review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review schrijven. Log in of registreer