Lamellendak - lamellenoverkapping

Schrijf de eerste review van dit product

€ 7.995,00

Stel hieronder in een aantal stappen uw product samen.

Snel overzicht

Het prachtige MKline lamellendak


Het Mkline lamellendak is elektrisch aangedreven door een stille motor. Zo maak je geruisloos en snel een schaduwplek in jouw tuin met het Mkline lamellendak. De aluminium constructie van het Mkline lamellendak heeft een kwalitatieve uitstraling. Voor de kleur van het aluminium van het Mkline lamellendak zijn er diverse ralkleuren en structuren beschikbaar. De maximale breedte van het Mkline lamellendak is 4500 mm. De maximale uitval voor het Mkline lamellendak is 6000 mm.
 
De getoonde prijs is een vanaf prijs. Vraag hier uw offerte aan    Offerte button

Details

MKline lamellendak lamellenoverkapping

Het MKline lamellendak is een lamellenoverkapping met een strak design

Het Mkline lamellendak is elektrisch aangedreven door een stille motor. Zo maak je geruisloos en snel een schaduwplek in jouw tuin met het Mkline lamellendak. De aluminium constructie van het Mkline lamellendak heeft een kwalitatieve uitstraling. Voor de kleur van het aluminium van het Mkline lamellendak zijn er diverse ralkleuren en structuren beschikbaar. De maximale breedte van het Mkline lamellendak is 4500 mm. De maximale uitval voor het Mkline lamellendak is 6000 mm 
 

De profielen van het Mkline lamellendak

De profielen van het Mkline lamellendak zijn gemaakt van zeer goede kwaliteit aluminium. Aluminium is namelijk lichtgewicht maar ook sterk en solide waardoor het perect is voor de MKline lameldaken. Aluminium is zo goed als onderhoudsvrij is heeft een lange levensduur. Al deze zaken samen maken aluminium het ideale materiaal om als basis te dienen voor het Mkline lamellendak.

 

Ontspannen onder het Mkline lamellendak

Met een robuust Mkline lamellendak of lamellenoverkapping creëer jij een plek waar jij kunt ontspannen of gezellig kunt samenzijn met vrienden en familie. Met de elektrisch kantelbare lamellen van de Mkline terrasoverkappeing heb je een sfeervolle rusthoek. In de zon of juist uit de zon, helemaal zoals je het zelf wenst.

 

Standen van het Mkline lamellendak

Mkline lameldaken ventileren in open toestand en creëren een spatwaterdichte terrasoverkapping in gesloten toestand. Met de kantelbare lamellen van het Mkline   lamellendak speel je snel en eenvoudig in op veranderende weersomstandigheden. Jij bepaalt de hoeveelheid zonlicht en ventilatie door de stand van de lamellen van het Mkline lameldak te veranderen.

 

Extra mogelijkheden voor het Mkline lamellendak

Om de spullen die onder het lameldak nog beter te beschermen is het mogelijk om de Mkline lameldaken te voorzien van diverse extra opties waaronder de robuuste  ritsscreens of bijvoorbeeld de glaswanden of windschermen.


 

Specificaties

Bediening elektrisch
Type zonwering terras overkapping
Montage zonwering standaard
Windklasse Nee
Breedte 4,50 max
Uitval 6,00 max
Standaard kleuren antraciet RAL 7016 structuur, zwart structuurlak VS 905, wit , cremewit, antraciet , zwart , donkergroen , alle RAL kleuren
Merk Zoals vermeld in offerte
Fabrieksgarantie 5 jaar
Montage Den Bosch, Uden Op aanvraag in offerte

Schrijf uw eigen Review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review schrijven. Log in of registreer