Veranda | terrasoverkapping specials

Veranda | terrasoverkapping specials

Speciale manieren om de zon te weren

Wij hebbent ook voor u de exclusievere manieren om de zon te weren. Er is dus voor iedere situatie een oplossing om de zon te weren uit uw huis. Van outdoor blinds tot aan buitenjaloezieën, lamellendaken of windblockers.

 

Het lamellendak

Het lamellendak is elektrisch aangedreven door een stille motor. Zo maak je geruisloos en snel een schaduwplek in jouw tuin met het lamellendak. De aluminium constructie van het lamellendak heeft een kwalitatieve uitstraling. Voor de kleur van het aluminium van het lamellendak zijn er diverse ralkleuren en structuren beschikbaar. De maximale breedte van het Mkline lamellendak is 4500 mm. De maximale uitval voor het Mkline lamellendak is 6000 mm.

 

Cubola zonwering, vrijstaand en als gevelmontage

Geboren uit noodzaak om beschermd en beschut van het buitenleven te genieten; verfijnd met design. De Cubola ® is een uniek zonweringsysteem dat zowel vrijstaand gebruikt kan worden als aan een gevel of op een muur bevestigd. De Cubola ® is het eerst zonweringproduct dat volledig horizontaal haar werk doet, zonder dat het doek 'pliseert' wanneer het weer in de cassette gaat. Een speciaal ontwikkeld en gepatenteerd systeem maakt bovendien een variabele hoekverstelling mogelijk. Dit is handig bij laagstaande zon en zorgt bij een lichte regenbui voor de afwatering van het regenwater.

 

Outdoor Blinds

Een roll-up gordijn van geschakelde houten latjes of robuuste buitenjaloezieën met houten lamellen van maar liefst 0,5 cm dik. Het kan allemaal in de outdoor blinds collectie van Sunway.

 

Aluminium buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën bieden klimaatbeheersing op hoog niveau. De buitenjaloezie is het meest effectieve zonweringsysteem dat aan de buitenzijde te monteren is.

 

 1. De Cubola® zonwering

  Cubola zonwering gevelmontage wit

  € 4.665,00
  De Cubola® gevel montage wit gemoffeld. De Cubola ® is het eerst zonwering product dat volledig horizontaal haar werk doet zonder dat het doek “pliseert” wanneer het doek weer in de cassette gaat. Leer Meer
  Product Specificaties
  Dak elementen: geen beplating
  Breedte: 2,00 min 4,00 max
  Diepte : 2,00 min 4,00 max
  Standaard kleuren: wit
  Merk: Nee
  Fabrieksgarantie : 5 jaar
  Montage Den Bosch, Uden: Op aanvraag in offerte