Brustor B126 verandazonwering

€ 2.287,00

Snel overzicht

De Brustor B-126 is een zonwering met zijgeleiding voor veranda's en hellende daken van glas. In de zelfdragende, volledig gesloten kast van de Brustor B 126 veranda zonwering zijn alle elementen ondergebracht die een feilloze werking van dit unieke systeem waarborgen. Brustor zonwering staat garant voor kwaliteit

 
Op het moment is het niet mogelijk om zelf uw Brustor product samen te stellen en de prijs te berekenen. De getoonde prijs is een vanaf prijs.

Vraag hier uw offerte aan    Offerte button

Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen

Maximum number of characters: 4

Opnieuw kiezen

* Verplichte velden

Details

De Brustor B 126 veranda zonwering

De Brustor B 126 is een veranda zonwering met zijgeleiding voor veranda's en hellende daken in glas. In de zelfdragende, volledig gesloten kast van de Brustor B 126 veranda zonwering zijn alle elementen ondergebracht die een feilloze werking van dit unieke systeem waarborgen. De speciaal ontworpen kast van de veranda zonwering  Brustor B 126 - in corrosiebestendig poedergelakt geëxtrudeerd aluminium - voorkomt het inrollen van bladeren en vuil in het doek.

 

Uitschuifbare zijgeleiders van de Brustor B 126 veranda zonwering 

Bij de Brustor  B-126 XL verlegt u via uitschuifbare zijgeleiders de schaduwgrens tot 1,25 meter buiten de veranda (optionele extensie).De Brustor B-126 veranda zonwering wordt op maat gemaakt, heeft een ingebouwde Somfy motor en is eenvoudig te monteren. Door de speciale vormgeving van de geleiders van de Brustor B 126 veranda zonwering is er bijna geen lichtinval tussen doek en geleiders.

Voor het monteren van de Brustor B 126 zijn er diverse montage steunen beschikbaar. Ook is het mogelijk om een extra doekrol ondersteuning te monteren. 

 

Brustor Zonwering 

De BRUSTOR zonweringen en screens zitten perfect in elkaar. De stoffen van de brustor zonwering zijn uit het beste, duurzaamste materiaal geweven.  De techniek  van de Brustor zonwering is tot in de kleinste details getest en goed bevonden. Samengevat: zijn de Brustor producten het kruim van wat de zonwering markt te bieden heeft. Met een Brustor zonwering kiest u kwaliteit.

Specificaties

Bediening Elektrisch
Type zonwering Veranda zonwering
Montage zonwering standaard
Windklasse Nee
Breedte 5,00 max 1 deel 10,00 max 2 delen 1 motor
Uitval 6,00 max doekoppervlakte max 19 m2 per deel
Standaard kleuren antraciet RAL 7016 structuur, wit , cremewit, bruin
Merk Brustor zonwering
Fabrieksgarantie 5 jaar
In showroom ja
Montage Markant zonwering Den Bosch mogelijk

Klantenreviews

Goede snelle service, goede info Review door: De Jong & Dijkmans
Kwaliteit van het product
Prijs van het product
Levering product
Goede snelle service, goede info

Schrijf uw eigen Review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review schrijven. Log in of registreer