Brustor B127 verandazonwering

Schrijf de eerste review van dit product

€ 2.842,00

Snel overzicht

Brustor B-127 zonwering is een nieuw flexibel veranda zonwering systeem waarbij de geleiders tot ongeveer 1 m naar binnen toe geplaatst kunnen worden. Veranda's met afgeschuinde hoeken kunnen volledig bedekt worden door deze Brustor serre zonwering B 127

 
Op het moment is het niet mogelijk om zelf uw Brustor product samen te stellen en de prijs te berekenen. De getoonde prijs is een vanaf prijs.

Vraag hier uw offerte aan    Offerte button

Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen

* Verplichte velden

Details

Brustor B 127 serre of veranda zonwering

De Brustor B-127 serre of veranda zonwering  is een nieuw flexibel veranda systeem waarbij de geleiders tot ongeveer 1 m naar binnen toe geplaatst kunnen worden. Het grote voordeel hierbij is dat de Brustor B-127  zonwering heel makkelijk en snel geplaatst kan worden. Veranda's met afgeschuinde hoeken kunnen nu ook volledig bedekt worden met deze Brustor veranda zonwering. De Brustor  B-127 wordt aangeboden met een maximale breedte van 6 m en met een maximale uitval van 5 m. Naast de standaard versie van de Brustor B 127 is de Brustor B-127 eveneens met een extensie beschikbaar. De voorlijst van de Brustor B 127 serre / veranda zonwering wordt door een ingebouwd gasveersysteem uitgeschoven.

 

Brustor zonwering

De BRUSTOR zonweringen en screens zitten perfect in elkaar. De stoffen van de brustor zonwering zijn uit het beste, duurzaamste materiaal geweven.  De techniek  van de Brustor zonwering is tot in de kleinste details getest en goed bevonden. Samengevat: zijn de Brustor producten het kruim van wat de zonwering markt te bieden heeft. Met een Brustor zonwering kiest u kwaliteit.

 Specificaties

Bediening elektrisch
Type zonwering veranda zonwering
Montage zonwering standaard
Windklasse Nee
Breedte 6,00 max
Uitval 5,00 max extencie incl
Standaard kleuren wit , cremewit, antraciet , bruin
Merk Brustor zonwering
Fabrieksgarantie 5 jaar
In showroom ja
Montage mogelijk

Schrijf uw eigen Review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review schrijven. Log in of registreer