Brustor B128 verandazonwering

Schrijf de eerste review van dit product

€ 3.724,00

Snel overzicht

Brustor B128 is een nieuwe lichte verandazonwering voor bovenop de bestaande veranda. Robuust en toch elegant. Standaardkleuren: RAL 9016 structuur; RAL 7016 antraciet structuur. Bediening: inclusief Somfy Orea RTS motor +Telis 1 OF Somfy Sunea IO motor + Situo 1 IO Pure Afstandsbediening.Niet mogelijk: LED verlichting, muuraansluiting


 
Op het moment is het niet mogelijk om zelf uw Brustor product samen te stellen en de prijs te berekenen. De getoonde prijs is een vanaf prijs.

Vraag hier uw offerte aan    Offerte button

Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen

* Verplichte velden

Details

Brustor B 128 serre of veranda zonwering

 

Brustor B128 is een nieuwe lichte verandazonwering voor bovenop de bestaande veranda.

De B-128 verandazonwering is een minimalistische aluminium terrasoverkapping, is voorzien van een strak gespannen doek gebaseerd op de ZIP-screen technologie. Hierdoor behoudt het doek van de Brustor B 128 een strak oppervlak door de efficiënte opspanning in de zijgeleiders en is sterk windbestendig, dus zonder opwaaiende zijkanten. Het doek is bij de B-128 veranda uitsluitend zonwerend. Dit egale oppervlak en de minimale hellingsgraad van 15cm/m van de Brustor B 128 veranda zonwering doet elke regendruppel snel afglijden naar de onzichtbaar geïntegreerde regengoot in het voorprofiel.
Om het doek van de Brustor B 128 veranda zonwering strak te houden, is eveneens standaard een doekondersteuningsbalk voorzien vanaf 3 meter uitval. De Brustor  B-128 veranda zonwering heeft geen LED verlichting in de geleiders noch in de doekondersteuningsbalk. De Brustor B-128 veranda zonweringen kunnen, dankzij een set speciaal ontwikkelde steunen, nauw aansluitend naast elkaar geïnstalleerd worden. De zijgeleider van de Brustor B 128 verandazonwering kan eveneens rechtstreeks op de zijmuur bevestigd worden.

 

Bediening van de Brustor B 128 veranda zonwering

De Brustor B 128 veranda zonwering wordt geleverd inclusief een Somfy Orea RTS motor +Telis 1 afstandsbediening of een Somfy Sunea IO motor + Situo 1 IO pure afstandsbediening.

 

Standaard kleuren voor de Brustor B 128 verandazonwering

De Brustor B 128 verandazonwering wordt geleverd in twee standaard kleuren. RAL 9016  structuur lak RAL 7016 antraciet structuur lak.

 

Brustor zonwering

De BRUSTOR zonweringen en screens zitten perfect in elkaar. De stoffen van de brustor zonwering zijn uit het beste, duurzaamste materiaal geweven.  De techniek  van de Brustor zonwering is tot in de kleinste details getest en goed bevonden. Samengevat: zijn de Brustor producten het kruim van wat de zonwering markt te bieden heeft. Met een Brustor zonwering kiest u kwaliteit.

 Specificaties

Bediening elektrisch Somfy Orea RTS of Somfy IO
Type zonwering veranda zonwering
Montage zonwering standaard
Windklasse Nee
Breedte 6,00 max
Uitval 5,00 max
Standaard kleuren antraciet RAL 7016 structuur, ral 9016 structuur
Merk Brustor zonwering
Fabrieksgarantie 5 jaar
In showroom ja
Montage mogelijk

Schrijf uw eigen Review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review schrijven. Log in of registreer