Brustor B 150 outdoor living

Schrijf de eerste review van dit product

€ 10.062,00

Snel overzicht

B 150 Brustor outdoor living is een dak waarvan de 135° kantelbare lamellen de behoefte aan warmte, ventilatie en bescherming perfect kunnen afstellen op alle weersomstandigheden. De Brustor B150 heeft lamellen met een hoogte van 16 cm, de Brustor B150 XL heeft lamellen van 21 cm. Beide Brustor outdoor living modellen kunnen voorzien worden van Brustor zipscreens, opbouw type Brustor B1200. De Brustor B150 is onder voorwaarden te voorzien van een manuele bediening met zwengel, vraag naar de mogelijkheden.


 
Op het moment is het niet mogelijk om zelf uw Brustor product samen te stellen en de prijs te berekenen. De getoonde prijs is een vanaf prijs.

Vraag hier uw offerte aan    Offerte button

Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen

* Verplichte velden

Details

Brustor B150 outdoor living

Brustor B150 outdoor living is verkrijgbaar in diverse maten en is tevens te koppelen. De vermelde prijs is gebaseerd op het standaard type A.  Voor een offerte op basis van maatwerk kunt u  een mail sturen voorzien van uw adres gegevens en telefoonnummer.  Ook ben u welkom in onze showroom te ’s-Hertogenbosch. U kunt zelf online een offerte maken voor de standaard versies van de Brustor B 150 en / of het product online bestellen. 

 

Holiday at home met de B 150 outdoor living van Brustor

De naam Outdoor Living is een bewuste keuze van Brustor: De  aluminium constructie van de B 150 outdoor living creëert een comfortabele buitenruimte waar het vanaf de eerste lentedagen tot laat in het najaar aangenaam vertoeven is. De lamellen  van de B 150 outdoor living zijn 135° kantelbaar en kunnen zo perfect afgesteld worden op uw behoefte aan warmte, ventilatie en bescherming, onder alle weersomstandigheden.

 

De Brustor B 150 Outdoor living is een waterwerende bescherming

De Brustor B 150 Outdoor Living is in gesloten toestand een waterweremde bescherming tegen regen, hagel en sneeuw. De onzichtbaar ingebouwde regengoten  zorgen voor een perfecte afwatering. De lamellendaken  van Brustor bezitten niet de garantie van volledige waterdichtheid. Bij aanbouw lameldaken, pergola’s etc is de waterdichtheid van de strook tussen de muur en het product niet de verantwoordelijkheid van Brustor en of Markant Zonwering.

 

De Brustor B 150 Outdoor living zonregulerend: meer dan zonwerend

Met een simpele druk op de afstandsbediening kantelen de lamellen en zorgen zij voor een optimale zoninval, schaduw en ventilatie. Bij warme dagen lijkt het alsof uw terras is uitgerust met gratis airco. 

 

Windresistente ZIP screens van Brustor

Als extra bescherming kan de B-150 Outdoor Living aan elke zijde uitgerust worden met windresistente ZIP screens. Deze windklasse 3 screens weerstaan windsnelheden tot 6 Beaufort en worden elk apart draadloos aangestuurd.

 

Transparante vensters voor de B 150 outdoor living

De ZIP screens van Brustor kunnen uitgerust worden met heldere PVC vensters voor een verhoogd visueel comfort en extra bescherming tegen regen en wind.

 

Brustor B 150 is eenvoudig te bedienen

Tenslotte kan je de Brustor B 150 outdoor living, de screens, de verlichting en de elektrische verwarming eenvoudig bedienen met een afstandsbediening.

De B-150 Outdoor Living wordt standaard geleverd  in Brustor wit RAL 9016 structuur en  antraciet RAL 7016 structuur. Meer dan 200 andere RAL kleuren vormen een waardig alternatief.

 

De BRUSTOR zonweringen en screens zitten perfect in elkaar

De stoffen van de brustor zonwering zijn uit het beste, duurzaamste materiaal geweven.  De techniek  van de Brustor zonwering is tot in de kleinste details getest en goed bevonden. Samengevat: zijn de Brustor producten het toppunt van wat de zonwering markt te bieden heeft. Met een Brustor zonwering kiest u kwaliteit.

De lamellendaken  van Brustor bezitten niet de garantie van volledige waterdichtheid. Bij aanbouw lameldaken, pergola’s etc is de waterdichtheid van de strook tussen de muur en het product niet de verantwoordelijkheid van Brustor en of Markant Zonwering.

Specificaties

Dak elementen 160 / 210 mm lamellen XL
Breedte 1,81 x 3.50 of 1,81 x 4,50 XL
Diepte 2,68 x 6,04 of 2,59 x 5,95 XL
Standaard kleuren antraciet RAL 7016 structuur, wit RAL 9016 structuur
Merk Brustor zonwering
Fabrieksgarantie 5 jaar
Montage Markant zonwering Den Bosch mogelijk

Schrijf uw eigen Review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review schrijven. Log in of registreer