Brustor B1100 screen met kabelgeleiding niet meer leverbaar

Schrijf de eerste review van dit product

€ 419,00
Breedte (in mm):
Hoogte (in mm):

Stel hieronder in een aantal stappen uw product samen.

Snel overzicht

Niet meer leverbaar De BRUSTOR B-1100 screen is een verticale zonwering in een kast van 105 mm De Brustor B1100 screen is beschikbaar in zowel een afgeronde (type R) als een vierkante (type C) screen behuizing. De Brustor B-1100 met staalkabelgeleiding is een screen waar de roestvrij stalen screen onderlijst langs een staalkabel geleid wordt zodat er geen screen geleiders geplaatst hoeven te worden aan de zijkanten van de Brustor B 1100 screen.

Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen

* Verplichte velden

Details

Brustor B-1100  screen met kabel geleiding

Niet meer leverbaar De BRUSTOR B-1100 screen is een verticale zonwering in een  screenkast van 105 mm. Door de kleine afmetingen van het Brustor screen B 1100 past ze bij elke bouwstijl. Naast de Brustor B-1100 standaard screen zijn er 2 speciale versies beschikbaar, o.a. de Brustor B-1100 screen met staalkabelgeleiding. De Brustor B-1100 screen met staalkabelgeleiding is een screen waar de roestvrij stalen onderlijst langs een staalkabel geleid wordt.Dit Brustor screen is zeer esthetisch en kan zowel binnen als buiten geplaatst worden

 

Brustor B-1100 screen is in twee types leverbaar

De Brustor B-1100 screen is beschikbaar in zowel een afgeronde (type R) als een vierkante (type C) screen behuizing.

kast vierkant brustor screenbrustor screen B 1085

 

Brustor B-1100 screen doek vervangen

Bij de Brustor  screen kan de rolas heel eenvoudig zonder de screen te demonteren,  frontaal uit de screen kast genomen worden. Dit zorgt voor een vlotte montage van het Brustor screen in de dag. Het doek van de Brustor B-1100 screen kan eenvoudig gewisseld worden zonder het screen kastje te demonteren.

uitkantelbare buis screen brustor 

 

 

Brustor B 1100 screen geleiders

De Brustor B 1100  screen heeft een unieke screen geleider die bij montage van het screen eenvoudig dicht klikken. Er zijn geen boorgaten zichtbaar na montage van de Brustor B 1100 screen.

 

Brustor zonwering

De BRUSTOR zonweringen en screens zitten perfect in elkaar. De stoffen van de brustor zonwering zijn uit het beste, duurzaamste materiaal geweven.  De techniek van de Brustor zonwering is tot in de kleinste details getest en goed bevonden. Samengevat: zijn de Brustor producten het kruim van wat de zonwering markt te bieden heeft. Met een Brustor zonwering kiest u kwaliteit.Specificaties

Bediening Handmatig
Hoogte Nee
Breedte Nee
Kap rolluik / screen Halfrond
max oppervlakte Nee
Windklasse Nee
Standaard kleuren Nee
Merk Brustor zonwering
Fabrieksgarantie 5 jaar
Geschatte levertijd niet meer leverbaar
Montage Markant zonwering Den Bosch mogelijk

Schrijf uw eigen Review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review schrijven. Log in of registreer