Brustor B128 pergola zonwering

Schrijf de eerste review van dit product

€ 4.283,00

Snel overzicht

De B-128 pergola is een minimalistische aluminium zelfdragende lichte dakstructuur voorzien van een strak gespannen doek gebaseerd op de ZIP-screen technologie inclusief Somfy Orea RTS motor +Telis 1 OF Somfy Sunea IO motor + Situo 1 IO Pure.Standaard geleverd met 1 doekondersteuningsbalk vanaf 3m uitval. Vanaf medio dit jaar kan de B128 Pergola optioneel worden voorzien van een gemotoriseerde volant van 1 meter. Deze werkt op een zonnecel + batterij. Vraag t.z.t. bijzonderheden bij Markant.


 
Op het moment is het niet mogelijk om zelf uw Brustor product samen te stellen en de prijs te berekenen. De getoonde prijs is een vanaf prijs.

Vraag hier uw offerte aan    Offerte button

Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen

* Verplichte velden

Details

Brustor B 128 pergola zonwering

 

Brustor B128 Pergola is een zelfdragende lichte dakstructuur voor aanbouw

De Brustor B-128 pergola is een minimalistische aluminium zelfdragende lichte dakstructuur met een elegant en toch robuust desing. De Brustor B 128 Pergoal is voorzien van een strak gespannen doek gebaseerd op de ZIP-screen technologie. Hierdoor behoudt het doek van de Brustor B 128 pergola een strak oppervlak door de efficiënte opspanning in de zijgeleiders en is sterk water en windbestendig, dus zonder opwaaiende zijkanten. Dit egale oppervlak en de minimale hellingsgraad van 15cm/m van de Brustor B 128 veranda zonwering doet elke regendruppel snel afglijden naar de onzichtbaar geïntegreerde regengoot in het voorprofiel.
Om het doek van de Brustor B 128 pergola zonwering strak te houden, is eveneens standaard een doekondersteuningsbalk voorzien vanaf 3 meter uitval.  De palen van de Brustor B 128 pergola worden helemaal vooraan bevestigd. Zo kan het regenwater afgevoerd worden via de steunpalen vooraan.
Indien gewenst kunnen de steunpalen van de Brustor pergola naar achter geplaatst worden om een oversteek te creeren. Deze oversteek is maximaal 1/3 van de totale uitval en met een maximum van 1 meter. LET OP het water kan dan enkel via de palen afgevoerd worden indien de voorlat op dezelfde hoogste staat van de steunpaal.

Vanaf medio dit jaar kan de B128 Pergola optioneel worden voorzien van een gemotoriseerde volant van 1 meter. Deze werkt op een zonnecel + batterij. Vraag t.z.t. bijzonderheden bij Markant.

 

 

Brustor B 128 Pergola met verlichting

In optie kan de Brustor B-128 pergola uitgerust worden met een krachtige witte (dimbare) LED verlichting. Deze kan zowel in de zijgeleiders, de steunpalen als onder de ondersteuningsbalk worden gemonteerd. Naast de witte LED verlichting is in optie ook een RGB LED verlichting beschikbaar in het frame waarvan de intensiteit en kleur geregeld kan worden.

 

Bediening van de Brustor B 128 pergola zonwering

De Brustor B 128 pergola zonwering wordt geleverd inclusief een Somfy Orea RTS motor +Telis 1 afstandsbediening of een Somfy Sunea IO motor + Situo 1 IO pure afstandsbediening. Het is ook mogelijk om de Brustor B 128 pergola te bedienen met een zon / wind sensor.

 

Standaard kleuren voor de Brustor B 128 pergola zonwering

De Brustor B 128 pergola zonwering wordt geleverd in twee standaard kleuren. Brustor RAL 9016 structuur lak en RAL 7016 antraciet structuur lak.

 

Brustor zonwering

De BRUSTOR zonweringen en screens zitten perfect in elkaar. De stoffen van de brustor zonwering zijn uit het beste, duurzaamste materiaal geweven.  De techniek  van de Brustor zonwering is tot in de kleinste details getest en goed bevonden. Samengevat: zijn de Brustor producten het kruim van wat de zonwering markt te bieden heeft. Met een Brustor zonwering kiest u kwaliteit.

 Specificaties

Bediening Elektrisch Somfy Orea RTS of Somfy IO
Type zonwering Veranda zonwering
Montage zonwering standaard
Windklasse Nee
Breedte 6,00 max
Uitval 5,00 max
Standaard kleuren antraciet RAL 7016 structuur, ral 9016 structuur
Merk Brustor zonwering
Fabrieksgarantie 5 jaar
In showroom ja
Montage Markant zonwering Den Bosch mogelijk

Schrijf uw eigen Review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review schrijven. Log in of registreer