Brustor prijslijst

Logo Brustor

Prijslijst 2022 van Brustor producten

Voor prijzen en prijslijsten van Brustor producten kunt u kijken onder onderstaande categorieen. Voor de prijslijst kunt U het Brustor product zelf samenstellen, nadat u het product in de winkelmand heeft geplaatst kunt u het product bestellen of een offerte uitprinten door op de offerte knop te drukken. 

Op het moment is het niet mogelijk om de producten van Brustor zelf samen te stellen, u kunt wel een offerte aanvragen voor de Brustor producten.

 

Brustor prijslijst 2022 van knikarmschermen van Brustor Zonwering

De knikarmschermen van Brustor staan bekend om hun duurzaamheid en kwaliteit, daaronder de inmiddels bekende Brustor B25, B25 Elite en de B 25 Prestige en natuurlijk de opvolger Brustor B27, B27 Elite en de B 27 Prestige. Ook de Brustor B38 autovolant is niet meer weg te denken uit het assortiment van de Brustor knikarmschermen. Het dubbele knikarmscherm de Twinsor kan natuurlijk niet ontbreken in het Brustor Assortiment. Met de Twinsor kunnen grote oppervlakte bedekt worden. Kijk hier voor de collectie zonneschermen van Brustor. Indien u een prijs offerte wilt aanvragen voor de Brustor zonneschermen kunt u op onderstaande button klikken.

 
Offerte brustor knikarmschermen

Brustor prijslijst 2022 van screens van Brustor zonwering

Brustor heeft een grote keus in screens, windvaste screens, stormvaste screens, screens met Rits of screens zonder rits. Ook is er de mogelijkheid om de screens te voorzien van zonne-panelen, de solar screens. De nieuw vierkante kasten van de Brustor screens zijn een mooie variant op het bestaande assortiment screebs van brustor. Kijk hier voor de collectie screens van Brustor. Indien u een prijs offerte wilt aanvragen voor de Brustor screen zonwering kunt u op onderstaande button klikken.

 

Offerte brustor knikarmschermen 

Brustor prijslijst 2022 van veranda of serredak zonwering van Brustor zonwering

De kwalitatieve hoogwaardige Brustor B127 veranda zonwering en Brustor B126 serre en veranda zonwering zijn de perfecte zonwering voor uw veranda en serre. Met de Brustor veranda zonwering kunt u ·nog meer van uw veranda of serre te genieten. Voor meer informatie en prijzen van de veranda en serre zonwering van Brustor kunt u op de offerte button klikken.

 

Offerte brustor knikarmschermen 

Brustor prijslijst 2022 van pergola zonwering van Brustor zonwering

 De B 127 Pergola zonwering van Brustor is een veranda zonwering geplaatst op een aluminium palen systeem. De B 127 pergola van Brustor is voorzien van een wegklapbare doeksteun die ervoor zorgt dat het eventuele water van het doek afloopt. De Brustor B 127 pergola zonwering wordt altijd bediend met een motor van het merk Somfy. Voor meer informatie en prijzen van de pergola zonwering van Brustor kunt u op de offerte button klikken.

 

Offerte brustor knikarmschermen 

Brustor prijslijst 2022 van uitvalschermen van Brustor zonwering

De uitvalschermen van Brustor zijn robuust en elegant, zeer windvast en duurzaam. Voor meer informatie en prijzen van de uitvalschermen van Brustor kunt u op de offerte button klikken.

 

Offerte brustor knikarmschermen 

Brustor prijslijst 2022 van windblocker van Brustor Zonwering

De windblocker biedt bescherming tegen wind en zorgt voor privacy. Het zorgt tevens voor wat schaduw aan de zijkant van uw terras of tuin. De Windblocker is handmatig te bedienen via een in de hoogte verstelbare handgreep. Voor meer informatie en prijzen van de windblocker van Brustor kunt u op de offerte button klikken.

 

Offerte brustor knikarmschermen 

Brustor prijslijst 20221 van B200 outdoor living van Brustor zonwering

Brustor heeft bewust gekozen voor de naam Outdoor Living voor de Brustor terrasoverkappingen / Brustor lamellendaken. De aluminium constructie met kantelbare lamellen van de B 200 terrasoverkapping of  outdoor living van Brustor creëert een comfortable buitenruimte waar het vanaf de eerste lentedagen tot laat in het najaar aangenaam vertoeven is.De lamelen van de B 200 outdoor living van Brustor zijn 160° oriënteerbare en kunnen zo de behoefte aan warmte, ventilatie en bescherming perfect afstellen op alle weersomstandigheden. Voor meer informatie en prijzen van de B 2oo outdoor living van Brustor kunt u op de offerte button klikken.

 

Offerte brustor knikarmschermen 

Uitgebreide informatie over Brustor zonwering

Voor uitgebreide informatie en advies over de Brustor zonwering kunt u onze showroom bezoeken waar u onder het genot van een kop koffie of thee de producten kunt bekijken. Hierna zullen wij voor u een offerte samenstellen aan de hand van u specifieke wensen. Kijk bij onze contact  gegevens voor de openingstijden en bereikbaarheid van de showroom.

 

Zorg dat u maten en foto's meeneemt zodat wij de benodigde informatie hebben om de offerte samen te stellen.

Kijk hier voor de brustor folders op de website.

Kijk bij de producten op onze website voor een prijs indicatie of configureer het product compleet met montage en meerprijzen. Al onze producten zijn leverbaar met of zonder montage.