Garagedeur sectionaal vrije ralkleur MKline basic

€ 1.040,00

Snel overzicht

Goed geïsoleerde garagedeuren


Vervang tochtige en instabile oude garagedeur voor een sectionaal garagedeur MKline Basic De MKline sectionaal garagedeuren zijn gemaakt van de allerbeste robuuste materialen, en geven tocht geen kans. Met een garagedeur van MKline creëert u een veilige en geïsoleerde garage. Wat u weer energie bespaart.
 
Op het moment is het niet mogelijk om zelf uw product samen te stellen en de prijs te berekenen. De getoonde prijs is een vanaf prijs.

Vraag hier uw offerte aan    Offerte button

Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen

* Verplichte velden

Details

Sectionaal garagedeur MKline Basic

Goed geïsoleerde garagedeuren

Vervang tochtige en instabile oude garagedeur voor een sectionaal garagedeur MKline Basic  De MKline sectionaal garagedeuren zijn gemaakt van de allerbeste robuuste materialen, en geven tocht geen kans. Met een garagedeur van MKline creëert u een veilige en geïsoleerde  garage. Wat u weer energie bespaart. 

 

Perfect op maat gemaakt

Sectionaal garagedeuren worden perfect op maat gemaakt. De garagedeuren passen daardoor naadloos in uw garage. Er zijn verschillende uitvoeringen van de panelen van de sectionaal garagedeur  zodat u de garagedeur helemaal kunt afstemmen op uw eigen smaak.

U kunt kiezen uit een strak, glad paneel of voor een paneel waarin een profiel is verwerkt. Er zijn gestreepte profielen (met horizontale groeven) en een profiel met een rechthoekig reliëfvlak (een cassettemotief).

 

Veiligheid voor alles bij de sectionaal garagedeur

De inbraakwerende sectionaaldeur van MKline is uitermate veilig Indien er geprobeerd wordt de garagedeuren van buiten te openen, activeert de motor zichzelf en zorgt dat de garagedeur geblokkeerd wordt. De motoren zijn uitgerust met een obstakeldetectie waardoor u niet hoeft te vrezen dat iets of iemand bekneld raakt tussen de garagedeur.

 

Kleuren voor uw sectionaal garagedeur

De sectionaal garagedeuren worden afgewerkt met een speciale coating, die weerbestendig is. De sectionaal garagedeuren van Mkline zijn  in alle RAL-kleuren te verkrijgen. Verder is er ook een ruime keus uit houtnerf- en metallic-folies, zodat de garagedeuren qua kleur en structuur afgestemd kunnen worden op de kozijnen van uw huis. 

 

De sectionaal garagedeuren zijn op afstand bedienbaar

De sectionaal garagedeuren zijn op afstand bedienbaar. Zo kunt u de sectionaal garagedeur, wanneer u thuiskomt, met één druk op de knop automatisch openen. Met de garagedeuropener opent, sluit of stopt u de garagedeur snel en geruisloos.Gemakkelijker en comfortabeler kan hiet niet.

Natuurlijk zijn de sectionaal garagedeuren ook handbedienbaar te leveren. 

Specificaties

Bediening handmatig, elektrisch
Breedte 2250 min 5000 max
Hoogte 2000 min 3000 max
Standaard kleuren eigen ralkleur
Merk MKline zonwering
Fabrieksgarantie 3 jaar
Montage Den Bosch, Uden Op aanvraag in offerte

Klantenreviews

volgens verwachting geplaatst Review door: Dhr. Poublon Utrecht
Levering product
Kwaliteit van het product
Prijs van het product
Het ziet er allemaal goed uit en werkt soepel. Dus tevreden klant
Sectionaaldeur Review door: Dhr. Kreuger
Kwaliteit van het product
Prijs van het product
Levering product
Degelijke garagedeur. Iets kleurverschil met de ralkleur op de kozijnen en de garagedeur maar dit heeft blijkbaar met de glansgraad te maken van de lak. Voor de rest heel tevreden over de montage, afwerking ed.
Mooie garagedeur Review door: Dhr. Martin Slaats
Kwaliteit van het product
Prijs van het product
Levering product
IK wil u bedanken voor de goede service en montage. William is echt een vakman en het plaatje klopt bij Markant. Mooie showroom, goede verkoper met een duidelijk verhaal, en strakke montage. Tot de volgende keer

Schrijf uw eigen Review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review schrijven. Log in of registreer