Horren Plissé | hordeur Plissé Unilux

Unilux Horren | Hordeur plissé

Unilux Hordeur plissé | Hor plissé

De opvallendste eigenschap van de Unilux plissé hordeur is dat het horgaas niet oprolt maar opvouwt. Het plissegaas van de Unilux  plisse hordeur vindt zijn oorsprong in Japen en combineert de Japanse vouwwijze met Hollandse inventiviteit. Het duurzame horgaas van de plisse hordeur is speciaal ontwikkeld om het te kunnen plisseren.

 

Horgaas van de Unilux plisse hordeur

Doordat er geen gaas opgerolt hoeft te worden staat het plissé horgaas niet onder spanning en klapt de treklijst van de Unilux plissé hordeur niet uit zichzelf terug. Hij blijft op elke gewenste stand staan. Dankzij de stabilisatiekoorden blijft de treklijst van de plissé hordeur evenwijdig en zijn de plissé hordeuren ook door kinderen eenvoudig en veilig te bedienen.

 

Unilux Inklemhor met plissé horgaas

Een Unilux inklem hor voorzien van plissé horgaas is een strak vormgegeven en soepel lopend raamhor. Het bekende gevouwen plissé hor gaas zorgt voor een muggenvrije nachtrust. Door de plissé hor is ventileren zonder vervelende insecten nu mogelijk in stijl. Unilux horren zorgen voor een compleet aanbod van robuuste en kwalitatieve horren.

 

Prijzen van de Unilux plissé hor 

Voor prijzen van de Unilux plissé horren kijkt u bij onderstaande plissé horsystemen. U kunt ook de meerprijzen berekenen van de plissé horren en daarna een offerte uitprinten of de plissé hor direct online bestellen. U kunt natuurlijk ook een offerte aanvragen.

 
 Vraag hier uw prijs offerte aan voor de plisse horren  Offerte button

 1. Unilux plissefit plissehordeur

  Unilux plissefit plissehordeur

  Unilux plissefit plissehordeur online bestellen. Japanse vouwkunst uit nederland, Unilux plissefit plissehordeur met een scherpe prijs, de hor die altijd past.

   Vraag hier uw prijs offerteOfferte button

  Leer Meer
  Product Specificaties
  Hor toepasbaar op: deur, dubbele deur
  Breedte: Nee
  Hoogte: Nee
  Horren bakmaat: 500 mm - 2900 mm
  Geleidermaat: 500 mm - 1800 mm
  Standaard kleuren: wit , cremewit, antraciet , zwart , zilvergrijs
  Merk: Unilux horren
  Fabrieksgarantie : 5 jaar 1 jaar op horgaas
  Montage Den Bosch: Op aanvraag in offerte