Unilux rolhor comfort

€ 147,00
Breedte (in mm):
Hoogte (in mm):

Stel hieronder in een aantal stappen uw product samen.

Snel overzicht

De raamrolhor comfort van Unilux. De raam rolhor comfort van Unilux is een bijna onzichtbare maar zeer effectieve oplossing om insecten buiten te houden. De raam rolhor comfort van Unilux is een basis model rolhor voor een scherpe prijs.


 Vraag hier uw prijs offerteOfferte button

Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen

* Verplichte velden

Details

Rolhor Comfort van Unilux

De raamrolhor Comfort van Unilux is een bijna onzichtbare maar zeer effectieve oplossing om insecten buiten te houden. De cassette van de unilux rolhor Comfort meet slechts 42.5 mm; het frame van de rolhor Comfort van Unilux kan daarom vaak buiten het zicht geplaatst worden, achter bijvoorbeeld de raamdecoratie. Bovendien kan bij deze raamhor van Unilux de kleur van de aluminium profielen naar wens worden aangepast.Standaard wordt de rolhor geleverd met een kantelsluiting

 

Montage van de rolhor Comfort van Unilux

Zowel horizontale als verticale plaatsing is mogelijk bij de rolhor Comfort van Unilux, waarbij verticale plaatsing de rolhor eenvoudiger bedienbaar maakt bij hoge ramen. De greep is aan beide zijden bedienbaar, zodat de raamrolhor Comfort van Unilux  ook buiten geplaatst kan worden.Het gaas beweegt zich vrij in de geleiders, wat de duurzaamheid ten goede komt. Voor een windvaste oplossing raden wij de raamplissé Unit of Japan aan. De raamrolhor Comfort kan in het kozijn of op het kozijn geplaatst worden  
Vanaf 1300 geleidermaat kan het systeem alleen van boven naar beneden geplaatst worden. Vanaf 1800 mm kastmaat kan het systeem uitlsluitend van links naar rechts of versa geplaatst worden.

 

Onderhoudt van de rolhor Comfort van Unilux

Voor het onderhouden van de rolhor Comfort verwijderd u met een vochtige doek het vuil of gebruikt u een stofzuiger met opzetborstel.

 

Wij zijn al 25  jaar de specialist voor al uw Unilux horren, zowel  voor rol horren,  plisse hordeuren of vaste horren Bekijk het uitgebreide horren assortiment van unilux horren nederland.

Specificaties

Hor toepasbaar op op/in kozijn, kantel/kiep, dakraam, deur
Breedte Nee
Hoogte Nee
Horren bakmaat 420 mm - 2600 mm
Geleidermaat 400 mm - 1800 mm
Standaard kleuren wit , cremewit, antraciet , zwart , zilvergrijs
Merk Unilux horren
Fabrieksgarantie 5 jaar 1 jaar op horgaas
Montage Den Bosch Op aanvraag in offerte

Klantenreviews

Tevreden klant Review door: Mevr Van Esch
Levering product
Kwaliteit van het product
Prijs van het product
Hor is goed gemonteerd en werkt prima

Schrijf uw eigen Review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review schrijven. Log in of registreer