unilux vasthor Softfit

Schrijf de eerste review van dit product

€ 150,00
Breedte (in mm):
Hoogte (in mm):

Stel hieronder in een aantal stappen uw product samen.

Snel overzicht

Unilux Softfit , een inklemhor met een ultradunne zachte, flexibele flens. Unilux vaste horren zijn bij uitstek geschikt voor draaikiep ramen. De Unilux hor is eenvoudig in de raamopening te plaatsen.Het Unilux Softfit profiel is opgebouwd uit een aluminium basis, een gaasklem strip en een ultradun, zacht scharnierend co-extrusie randprofiel.


 Vraag hier uw prijs offerteOfferte button

Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen

* Verplichte velden

Details

Unilux vaste hor Softfit

Unilux Softfit , een inklemhor met een ultradunne zachte, flexibele flens. Unilux vaste horren zijn bij uitstek geschikt voor draaikiep ramen. De Unilux hor is eenvoudig in de raamopening te plaatsen.Het Unilux Softfit profiel is opgebouwd uit een aluminium basis, een gaasklem strip en een ultradun, zacht scharnierend co-extrusie randprofiel.De hoeken van de Unilux Softfit

De hoeken van de Unilux Softfit vaste hor, die nu van zacht materiaal zijn, kunnen geen beschadigingen meer veroorzaken tijdens het inzetten of uitnemen van de hor.
Dat deze kunststof omranding van de Unilux Softfit scharnierend is gemaakt, is een van de unieke eigenschap aan de Unilux Softfit vaste hor.. Een extra voordeel ervan is dat het transportvolume van de Unilux vaste hor softfit tot maar liefst een derde wordt gereduceerd en dat de kans op transportschade van de rand vanaf nu tot het verleden behoort. Het gaas van de Unilux vaste hor softfit, dat wordt opgesloten tussen indrukstrip en aluminium profiel, is supertransparant en ultra strak gespannen en maakt het geheel compleet.

Eigenschappen van de Unilux Softfit vaste hor


• vast hor: gaas opgespannen in frame
• zonder schroeven monteren
• klemt zich vast met veerclips
• ‘in-de-dag’
• standaard zwart PPP gaas. Grijs is optioneel.
• pollengaas optioneel
• aluminium geëxtrudeerde profielen
• UV-bestendig gepoedercoat
• middenkader pas vanaf 1600 mm nodig
• optioneel met schuine hoek
• gaas altijd voor het raam, rolt/vouwt niet op
• flens tussen draaideel en kozijn: nastellen kozijn kan nodig zijn

Aassemblage Unilux veerstift hor

De horren worden in verstek gezaagd geleverd, volledig in elkaar gezet. Een middenkader word toegepast vanaf 160 cm hoogte.Onderhoudt Unilux veerstift hor

Voor het onderhouden van de voorzet hor verwijderd u met een vochtige doek het vuil of gebruikt u een stofzuiger met opzetborstel. 

 

Al 15 jaar zijn wij de specialist voor al uw Unilux horren, zowel voor rol horren, plisse hordeuren of vaste horren Bekijk het uitgebreide horren assortiment van unilux horren nederland.

Specificaties

Hor toepasbaar op kantel/kiep
Breedte 600 mm - 1600 mm
Hoogte 600 mm - 2400 mm
Horren bakmaat Nee
Geleidermaat Nee
Standaard kleuren naturel, zwart structuurlak VS 905, wit , cremewit, antraciet structuur, technisch zilver, bruin , staalblauw , donkergroen
Merk Unilux horren
Fabrieksgarantie 5 jaar 1 jaar op horgaas
Montage Den Bosch Op aanvraag in offerte

Schrijf uw eigen Review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review schrijven. Log in of registreer