Unilux inklemhor

Schrijf de eerste review van dit product

€ 112,00
Breedte (in mm):
Hoogte (in mm):

Stel hieronder in een aantal stappen uw product samen.

Snel overzicht

Inklem horren Unilux zijn bij uitstek geschikt voor draai kiep ramen. De hor is eenvoudig in de raamopening te klemmen wat schroeven of boren overbodig maakt. Het raam kan met de aanwezige hor moeiteloos geopend en gesloten worden.


 Vraag hier uw prijs offerteOfferte button

Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen

* Verplichte velden

Details

Unilux inklem hor

Unilux Inklemhorren zijn bij uitstek geschikt voor draaikiep ramen. De hor is eenvoudig in de raamopening te klemmen wat schroeven of boren overbodig maakt. Het raam kan met de aanwezige hor moeiteloos geopend en gesloten worden.De inklemhor is geschikt voor draaikiep kozijnen in hout, kunststof en aluminium.

Dankzij het slimme trekflapje is de hor in een handomdraai uit te nemen. De vele kleuren waarin deze hor standaard leverbaar is, maakt dat de hor ook een esthetisch verantwoorde keuze is.

 

Aassemblage Unilux inklem hor

De horren worden in verstek gezaagd geleverd, volledig in elkaar gezet, voorzien van speciale klemmen. Een middenkader word toegepast vanaf 160cm hoogte. Met de totale profiel hoogte van slechts 30mm past de hor ook mooi achter een rolluik. Een eventueel aanwezige lekdorpel mag maximaal 19mm uitsteken. De inklemhor wordt eenvoudig in de raamopening gedrukt. Deze kan ook eenvoudig worden uitgenomen.

 

Onderhoudt Unilux inklem hor

Voor het onderhouden van de inklemhor verwijderd u met een vochtige doek het vuil of gebruikt u een stofzuiger met opzetborstel. Als het raam te strak afgesteld staat, waardoor de greep niet helemaal wil sluiten, kan het raam in veel gevallen worden nagesteld.

 

Wij zijn al 25  jaar de specialist voor al uw Unilux horren, zowel  voor rol horren,  plisse hordeuren of vaste horren Bekijk het uitgebreide horren assortiment van unilux horren nederland.

Specificaties

Hor toepasbaar op kantel/kiep
Breedte 300 mm - 1600 mm
Hoogte 300 mm - 2400 mm
Horren bakmaat Nee
Geleidermaat Nee
Standaard kleuren naturel, wit , cremewit, antraciet , zwart , zilvergrijs , bruin , staalblauw , donkergroen
Merk Unilux horren
Fabrieksgarantie 5 jaar 1 jaar op horgaas
Montage Den Bosch Op aanvraag in offerte

Schrijf uw eigen Review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review schrijven. Log in of registreer