Lamellendak - lamellenoverkapping met schuivende lamellen

Schrijf de eerste review van dit product

€ 8.250,00

Stel hieronder in een aantal stappen uw product samen.

Snel overzicht

Het MKline lamellendak wat je helemaal open kunt schuiven


De lamellen van het MKline lamellendak, lamllenoverkapping zijn kantelbaar en volledig open te schuiven. De bediening van het MKline lamellendag gaat met een stille motor waarmee je de lamellen kunt kantelen en openen en sluiten. Als de lamellen van het MKline lamellendak zijn gesloten ontstaat er een spatwaterdichte terrasoverkapping.


De getoonde prijs is een vanaf prijs. Vraag hier uw offerte aan    Offerte button

Details

MKline lamellendak terrasoverkapping

Het MKline lamellendak wat volledig open is te schuiven

De lamellen van het MKline lamellendak, lamllenoverkapping zijn kantelbaar en volledig open te schuiven. De bediening van het MKline lamellendag gaat met een stille motor waarmee je de lamellen kunt kantelen en openen en sluiten. Als de lamellen van het MKline lllo lamellendak zijn gesloten ontstaat er een spatwaterdichte terrasoverkapping. 

 

De profielen van het Mkline lamellendak

De profielen van het Mkline lamellendak zijn gemaakt van zeer goede kwaliteit aluminium. Aluminium is namelijk lichtgewicht maar ook sterk en solide waardoor het perect is voor de MKline lameldaken. Aluminium is zo goed als onderhoudsvrij is heeft een lange levensduur. Al deze zaken samen maken aluminium het ideale materiaal om als basis te dienen voor het Mkline lamellendak.

 

Ontspannen onder het Mkline lamellendak

Met een robuust Mkline lamellendak of lamellenoverkapping creëer jij een plek waar jij kunt ontspannen of gezellig kunt samenzijn met vrienden en familie. Met de elektrisch kantelbare lamellen van de Mkline terrasoverkappeing heb je een sfeervolle rusthoek. In de zon of juist uit de zon, helemaal zoals je het zelf wenst.

 

Standen van het Mkline lamellendak

Mkline lameldaken ventileren in open toestand en creëren een spatwaterdichte terrasoverkapping in gesloten toestand. Met de kantelbare lamellen van het Mkline   lamellendak speel je snel en eenvoudig in op veranderende weersomstandigheden. Jij bepaalt de hoeveelheid zonlicht en ventilatie door de stand van de lamellen van het Mkline lameldak te veranderen.

 

Extra mogelijkheden voor het Mkline lamellendak

Om de spullen die onder het lameldak nog beter te beschermen is het mogelijk om de Mkline lameldaken te voorzien van diverse extra opties waaronder de robuuste  ritsscreens of bijvoorbeeld de glaswanden of windschermen.

 

Specificaties

Bediening elektrisch
Type zonwering terras overkapping
Montage zonwering standaard
Windklasse Nee
Breedte 6,00 max vanaf 3,00 gekoppeld
Uitval 5,10 max
Standaard kleuren antraciet RAL 7016 structuur, zwart structuurlak VS 905, wit , cremewit, antraciet , zwart , donkergroen , alle RAL kleuren
Merk Zoals vermeld in offerte
Fabrieksgarantie 5 jaar
Montage Den Bosch, Uden Op aanvraag in offerte

Schrijf uw eigen Review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review schrijven. Log in of registreer

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: