Parasol Solero Prostor P6 pro

€ 0,00

Snel overzicht

Parasol solero prostor P 6 pro. De TUV gekeurde PROSTOR P6 pro parasol en PROSTOR P6-XL parasol, bestaat uit 1,2,3 of 4 parasols aan één paal waardoor een oppervlakte tot 38m² bedekt kan worden.

Op het moment is het niet mogelijk om zelf uw Prostor product samen te stellen en de prijs te berekenen.

Vraag hier uw offerte aan    Offerte button

Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen

* Verplichte velden

Details

Parasol Solero / Prostor P6 pro

De Solero PROSTOR P6 pro en PROSTOR P6-XL pro parasols, bestaat uit 1,2,3 of 4 parasols aan één paal waardoor een oppervlakte tot 38m² bedekt kan worden. Een beschermhoes voor de Prostor P6 pro wordt standaard bijgeleverd, een beschermhoes met dezelfde kleur als het parasoldoek is is los te bestellen tegen een meerprijs.

Het frame van de Solero Prostor parasols en de paal zijn in grijze structuurlak. De PROSTOR P6 pro parasols zijn zodanig ontworpen dat ze bestand zijn tot een windkracht van 5 Beaufort.

 

Parasol P6 pro mogelijk met handbediening of electrische bediening

De handbediende versie van de Solero prostor P6 pro parasol is eenvoudig te hanteren, met één simpele glij-beweging dankzij een gasdrukveer die het gewicht compenseert. De prostor P6 pro parasols zijn zowel in de ronde (diameter 3,50m) als in de vierkante versie (2,50x2,50m of XL- versie: 3,00x3,00m) beschikbaar.

De handbediende versie van de Solero Prostor P6 pro geeft u de mogelijkheid om elke parasol afzonderlijk te bedienen. Daardoor is deze parasol de horecaparasol bij uitstek! Bijvoorbeeld, tot 4 tafels kunnen opgesteld worden onder één P6 pro Quattro parasol. Aangezien de parasols afzonderlijk bediend worden, kiest u welke tafel u in de schaduw of in de zon zet. U speelt met de schaduw!


Bij de elektrische bedienbare variant van de Solero Prostor P6 pro parasol zorgt een geïntegreerde buismotor ervoor dat de parasols (gelijktijdig) openen en sluiten. Eén druk op de afstandsbediening volstaat. (De elektrische versie is niet verkrijgbaar voor de P6-XL). Meerdere parasols kunnen dankzij de optionele regengoten verbonden worden zodat u ook bij mindere weersomstan-digheden kunt blijven genieten van uw terras.

 

Verlichting van de P6 pro parasol

In het midden van elke parasol kunnen als optie power-LEDs gemonteerd worden die aan- en uitgeschakeld worden met een afstandsbediening. De ingewerkte LED verlichting is niet alleen functioneel maar zorgt voor een bijzonder romantische touch op elk terras.De elektrische bekabeling van de verlichting evenals de electrische bekabeling van de motor zitten volledig weggewerkt in het frame en in de paal. De elektrische bediening van de P6 pro parasol als ook de optionele LED verlichting kunnen gestuurd worden door één enkele afstandsbediening.

 

Verwarming onder de P6 pro parasol

Een geïntegreerd verwarmingselement is tevens verkrijgbaar voor de Prostor P6 pro parasol. Tot 4 elektrische infrarood verwarmingen kunnen op één paal worden gemonteerd. De verwarming hoeft niet af- genomen te worden bij het openen of sluiten van de parasol(s). Indien u dit toch wenst dan kan de verwarming heel eenvoudig verwijderd worden. De verwarming is bestand tegen regen en opspattend water (IP65).

 

Specificaties

Parasol maat 2500, 3000, 3500
vorm van parasol rond & vierkant
Bediening handmatig
Verankering Bodem, Muur, Voet
Merk Prostor parasols
Fabrieksgarantie 2 jaar
Montage Den Bosch Op aanvraag in offerte

Klantenreviews

Perfecte oplossing Review door: Sandra Raaijmakers
Kwaliteit van het product
Prijs van het product
Levering product
We konden geen luifel monteren en nu een dubbele parasol bij Markant gekocht. Ze zitten vast in het beton dus erg sterk.
Markant bedankt voor het goede advies
Super parasol Duo van Prostor Review door: Dhr. Kemkes
Levering product
Kwaliteit van het product
Prijs van het product
Parasol al een jaar staan op ons dakterras, goed windvast en met regengoot werkt het als een grote luifel. Erg tevreden over de kwaliteit van de parasol. Bij markant alles goed geregeld, op tijd met de afspraken. Dus al met al een pluim voor prostor en voor Markant zonwering.

Schrijf uw eigen Review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review schrijven. Log in of registreer