Parasol wand montage solero

Parasol wand montage solero

Wand gemonteerde parasol

Een wandgemonteerde Prostor parasol wordt veelvuldig toegepast op plaatsen waar de paal van een vrijstaande parasol of een vrijhangende of zwevende parasol teveel in de weg zou staan. De Prostor P3 enP4 worden op balkons en aan kleine terrassen regelmatig gebruikt om de zon te weren en sfeer te creëren.

 

Comfort van de wandgemonteerde parasol

De wandparasols van Prostor zijn zwenkbaar en kantelbaar waardoor ze altijd uw terras van de gewenste schaduw voorzien. De handbediening van de wandgemonteerde parasols is licht en soepel en de parasols van Prostor zijn leverbaar met een gasdrukveer om nog meer bediening en comfort te creëren. LED verlichting kan ook bij deze parasol toegepast worden voor nog meer comfort.

In de verticale positie zijn zowel de arm als de parasol netjes opgevouwen in de standaard bijgeleverde hoes. Voor prijzen van de parsol kunt u onderin een product selecteren en de prijs berekenen. Ook de meerprijs van de producten kunt u berekenen en daarna een offerte printen of het product direct bestellen.

 1. Prostor P3 - P4 pro

  Parasol Prostor P4 pro

  Solero Prostor Parasol wordt tegen de wand gemonteerd. De telescopische arm parasol Prostor P4 heeft een modern design en is heel gebruiksvriendelijk dankzij de geïntegreerde gasveer, zwenkbaar en heeft de mogelijkheid om 10 graden te kantelen. Keuze uit Olefin of polyester parasol doek.


  Op het moment is het niet mogelijk om zelf uw Prostor product samen te stellen en de prijs te berekenen.

  Vraag hier uw offerte aan    Offerte button

  Leer Meer
  Product Specificaties
  Parasol maat: 2700
  vorm van parasol: rond
  Bediening: handmatig
  Verankering: Muur
  Merk: Prostor parasols
  Fabrieksgarantie : 1 jaar
  Montage Den Bosch, Uden: Op aanvraag in offerte