Parasol Prostor P4 pro

€ 822,80

Snel overzicht

Solero Prostor Parasol wordt tegen de wand gemonteerd. De telescopische arm parasol Prostor P4 heeft een modern design en is heel gebruiksvriendelijk dankzij de geïntegreerde gasveer, zwenkbaar en heeft de mogelijkheid om 10 graden te kantelen. Keuze uit Olefin of polyester parasol doek.
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen

* Verplichte velden

Details

Parasol Prostor P4 pro

De telescopische arm parasol Prostor P4 pro heeft een modern design en is heel gebruiksvriendelijk dankzij de geïntegreerde gasveer. Men hoeft geen extra kracht te gebruiken bij het manipuleren van de P4 pro .

De P4 pro telescopische arm is doormiddel van een hendel vergrendelbaar in drie posities :

Horizontaal, 45° en vertikaal. De arm kan horizontaal vergrendeld worden wanneer de parasol open is, wanneer de arm op tussenhoogte hangt kan de parasol eenvoudig opgevouwen worden of in of uit de arm genomen worden. In de verticale positie zijn zowel de arm als de parasol netjes opgevouwen in de standaard bijgeleverde hoes. Kijk hier voor de productfolder van de prostor Parasol.


Door middel van een hendel is de telescopisch arm vergrendelbaar op de gewenste lengte van minimum 1.40m tot maximum 1.80m. De telescopische arm is optimaal zwenkbaar bij een hoekmontage. Door middel van een hendel kan de telescopische arm op de gewenste positie vergrendeld worden. De klem waarin de parasol wordt bevestigd kan 10 graden kantelen dit is ideaal bij een laagzittende zon.

Elke telescopische arm P4 pro wordt standaard geleverd met een muurprofiel. De P4 pro telescopische arm wordt door middel van 2 schroeven vastgezet op het muurprofiel.

Als extra optie is verlichting mogelijk en een enkel stopcontact voor de muurbevestiging is beschikbaar voor de stekker van de design lamp. De design lamp wordt vastgeclipst op de arm die standaard voorzien is van een kabelgoot. De lamp kan zowel naar boven als naar onder gericht worden.

 

De parasol is leverbaar in 2 doeksoorten, Olefin en Polyester.

Een Olefin parasoldoek heeft een aantal specifieke eigenschappen. Ten eerste is het doek bijzonder sterk en goed bestand tegen scheuren. Ten tweede droogt het doek zeer snel en is het schimmel- en rotvrij. Als laatste houdt een Olefin doek 96% van alle UV straling tegen. Olefin heeft een lichte glans en een wat stuggere uitstraling dan een acryl doek. Het meest gebruikte doek op een parasol is polyesterdoek.
Polyester is een relatief dicht doek waardoor het enige bescherming tegen regen biedt. Het doek is minder kleurecht dan Olefin doeken. U kunt parasols gemaakt van polyesterdoek daarom beter niet het hele seizoen onbeschermd buiten laten. Een beschermhoes voorkomt dat het doek onnodig verkleurt of vies wordt.

 

Parasols bij Markant Zonwering Den Bosch

Markant zonwering Den Bosch heeft ook voor u de juiste parasol van Solero of Prostor. 

Specificaties

Parasol maat 2700
vorm van parasol rond
Bediening Handmatig
Verankering Muur
Merk Prostor parasols
Fabrieksgarantie 1 jaar
Geschatte levertijd 3 weken na ontvangst bevestiging
Montage Markant zonwering Den Bosch mogelijk

Klantenreviews

Degelijke parasol Review door: Patrick van der Sluis
Kwaliteit van het product
Prijs van het product
Levering product
Heb de parasol gemonteerd op me balkon en hij is goed windvast en makkelijk in gebruik. Goede koop!

Schrijf uw eigen Review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review schrijven. Log in of registreer