Prijzen rolluiken / prijs rolluik

Prijzen van rolluiken en de prijs van verschillende rolluik bedieningen

Prijzen van rolluiken worden bepaald door de dikte van de rolluik lamellen en de kwaliteit van het aluminium. Ook is de prijs van het rolluik afhankelijk van de afmetingen van het rolluik en van het type bediening dat u kiest. Zoekt u een prijs voor een solar rolluik, een rolluik bediend door middel van zonne-energie, dan kunt u hier meer informatie en de rolluik prijs vinden.

 

Rolluiken prijzen

De prijzen van rolluiken kunnen nogal verschillen kijk hier voor alle rolluik prijzen in onze webshop.  De prijs voor een rolluik van 1 meter bij 1 meter ligt tussen de € 105.00 en € 363.00. U kunt de prijs van het rolluik compleet samen stellen in de webshop of een offerte aanvragen. U kunt een selectie maken op rolluik merk, rolluik bediening, rolluik kapsoort en het materiaal van het rolluik.

 

Prijs handmatig rolluik

Prijzen van een rolluik met een handbediening vanaf € 112.00, deze prijs is met een bandbediend of een koord bediend rolluik.


Prijs elektrisch rolluik

Prijzen van een rolluik met elektrische bediening vanaf €  246.00( Verano RV 41), deze elektrische rolluik prijs is met een motor met schakelaar. 


Prijs elektrisch rolluik inclusief afstands bediening

Prijzen van een rolluik met elektrische bediening inclusief afstands bediening vanaf €  496.00 , deze prijs is inclusief afstandsbediening van Somfy en ook een Somfy motor. 


Bovengenoemde prijzen van de rolluik zijn voor een rolluik van 1  m2  inclusief btw en exclusief bezorgkosten, meten en monteren. Voor prijzen van andere maatvoeringen van de rolluiken, kun u bovenstaande opties aanklikken. 

 

Montage prijzen rolluiken

Het is ook mogelijk om rolluiken te laten meten en monteren. De prijs voor meten en monteren van de rolluiken bedraagd €  85.00 bij 1 aankoop van 1 rolluik, bij meerdere rolluiken wordt de prijs  € 75.00 voor het meten en monteren van de rolluiken. De prijzen van het meten en monteren zijn richtlijnen en worden vermeld in de aangevraagde offerte.

 

Prijzen voor het bezorgen van rolluiken

Het is ook mogelijk om de rolluiken te laten bezorgen. De prijs voor het bezorgen van een rolluik in Nederland ( exclusief waddeneilanden) bedraagd €  50.00 met de huidige wisselende energieprijzen is dit indicatief.

 

Kijk hier voor meer informatie over rolluiken