prijzen zonwering, prijs zonwering online berekenen

Prijzen / prijs Zonwering

Bij ons vindt u een zeer ruim assortiment aan zonwering, rolluiken, parasols, garagedeuren, screens, horrenveranda's ed tegen zeer aantrekkelijke prijzen. De zonwering zijn leverbaar in diverse soorten, maten en verschillende prijs klasse. Nieuw in het assortiment de solar zonwering, zonwering bediend door middel van zonne_energie.

Bij ons vindt iedereen de juiste oplossing voor zonwering aan uw woning of bedrijfs pand of het nu gaat om bescherming tegen de warmte, uv straling of het verduisteren van uw woning of bedrijfspand.

Prijzen / prijs van het zonwering assortiment

Prijzen van zonwering zijn afhankelijk van het type zonwering. De prijs van de zonwering is afhankelijk van de maat van de zonwering, de bediening van de zonwering, de kleur van de zonwering en de doekkeuze van de zonwering. De prijs van zonwering wordt per m2 berekend of met de breedte maat. De prijzen van onze zonwering kunt u eenvoudig bepalen door op desbetreffende pagina uw product te kiezen en de gewenste opties aan te klikken. Daarna kunt u kiezen om een offerte uit te printen van het zonwering product of het product direct online te bestellen. 

Prijs screens zonwering

De prijzen van screens worden berekend met een vierkante meter prijs. De m2  prijzen van de screens liggen tussen de €  160.00 en de € 305.00 deze prijs is standaard met handbediening. Meerprijs voor een standaard  elektrische bediening vanaf €  150.00. 

Prijs rits screen zonwering

De prijzen van rits screens worden ook berekend met een vierkante meter prijs. De m2  prijzen van de screens liggen tussen de €  409.00 en de € 600.00 deze prijs is standaard met motor of een draaistang. Het verschil in prijzen van de rits screens zit hem vooral in de kwaliteit van de screen doeken en de dikte van het aluminium van de omkasting en geleiders. 

Prijs rolluiken

De prijzen van roluiken worden ook berekend met een vierkante meter prijs. De m2 prijzen van rolluiken liggen tussen de €  105.00 en € 276.00, standaard wordt het rolluik bediend met een bandbediening. De meerprijs van een standaard elektrische bediening vanaf €  115.00 afhankelijk van de leverancier. 

Prijs markiezen

Prijzen van markiezen worden berekend met een vierkante meterprijs, de omkasting van de markies wordt per strekkende meter berekend. Standaard wordt de markies met een hand bediening geleverd, een koord bediening aan de buitenzijde. De m2 prijzen van markiezen liggen tussen de €  453.00 en de €  895.00. De prijs van de markiezen wordt bepaald door het materiaal, het lakwerk en het gebruikte zonwering doek. 

Prijs knikarmschermen

Prijzen van knikarmschermen worden berekend met de breedte maat van het knikarmscherm en daarnaast de uitval van de knikarmen. Standaard worden de meeste knikarmschermen geleverd met een handbediening, de meerprijs voor een standaard elektrische bediening is €  125.00 . Prijzen van knikarmschermen varieren van €  557.00 tot € 2270.00. hierbij is uitgegaan de van de kleinste leverbare maat. Het verschil van knikarmschermen zit hem in de zwaarte van het systeem van het knikarmscherm, de mogelijkheden en het design.

Prijs uitvalschermen

Prijzen van uitvalschermen worden berekend met de breedte maat van het uitvalscherm en daarnaast de lengte van de uitvalarm en de benodigde doeklengte. Standaard worden de meeste uitvalschermen geleverd met een bandbediening of een draaistang. Dit is afhankelijk van de soort armen die gebruikt worden voor het uitvalscherm. Prijzen van uitvalschermen varieeren tussen de €  210.00 en €  825.00 hierbij is uitgegaan van de kleinste leverbare maat.

Prijs shutters

Er zijn grote verschillen in de prijzen van shutters. De basis shutters prijs wordt berekend per vierkante meter. Daarbij zijn er verschillende keuze opties die de prijs van de shutter beinvloeden. Er zijn al shutters leverbaar vanaf ca. € 125.00 per m2 daartegen zijn er ook shutters met een meter prijs boven de  € 600.00 voor bijvoorbeeld cederhouten shutters of voor shutters met speciale vormen.