Raamdecoratie van Markant Zonwering

Raamdecoratie

Sfeer bepaalt je woonplezier. Een sfeervolle omgeving zorgt voor rust, nieuwe energie en inspiratie. Steek uw huis in een nieuw jasje met raamdecoratie van Toppoint, Verano en MKline. Wij bieden veel verschillende mogelijkheden voor zonwering , het regelen van de lichtinval en de mate van inkijk d.m.v. onder andere rolgordijnen, vouwgordijnen en jaloezieën.

 

Aanbod van raamdecoratie

Kies uit een breed aanbod van stijlen, kleuren, texturen, stoffen, materialen en afwerkingen. Onze raamdecoratie is zo ontworpen dat het perfect past bij vrijwel elk raam, ongeacht formaat, vorm of type, in vochtige ruimten of als verduistering.

Ontdekt hèt product voor uw huis. In onze ruime showroom kunt u de collectie bekijken of u kunt uw keuze in de webshop bepalen. Licht en kleur zijn elementen die sterk van invloed zijn op sfeer. met raambekleding speelt u met licht en kleur. Behoefte aan privacy of juist behoefte om de wereld buitenshuis te bekijken, behoefte aan zonlicht of juist behoefte aan de koelte van de schaduw.

  

Offerte raamdecoratie

 

Collectie raamdecoratie

De collectie raamdecoratie bestaat uit: Vouwgordijnen, washi rolgordijnen en paneelgordijnen, rolgordijnen, houten jaloezieën & wood weave blinds, horizontale jaloezieën, verticale jaloezieën, plissé, dubbele plisse,  paneelgordijnen, Verano Linee shades en shutters.

 1. Verano aluminium jaloezie

  Aluminium jaloezie 16 mm Verano

  € 96,00

  16 mm aluminium jaloezieën van Verano zijn erg functioneel. Wanneer u de Verano jaloezieën sluit, weerkaatst het aluminium de zon en warmte naar buiten, zodat het binnen lekker koel en donker is. 

  Leer Meer
  Product Specificaties
  Breedte: 300
  Hoogte: 2800
  max oppervlakte: 2500
  Bediening: handmatig, elektrisch
  Merk: Verano zonwering
  Fabrieksgarantie : 1 jaar
  Montage : mogelijk
  In showroom: Ja
 2. indoor screen brustor tekening

  Brustor indoor screen

  De Brustor indoor screen met staalkabelgeleiding is een screen waar de roestvrij stalen onderlijst langs een staalkabel geleid wordt zodat er geen screen geleiders geplaatst hoeven te worden aan de zijkanten van het screen doek Indoor screen zoals de naam het al zegt is een screen voor aan de binnenzijde. Standaard geleverd met Somfy Sunilus IO motor en Situo 1 handzender

   
  Op het moment is het niet mogelijk om zelf uw Brustor product samen te stellen en de prijs te berekenen. De getoonde prijs is een vanaf prijs.

  Vraag hier uw offerte aan    Offerte button

  Leer Meer
  Product Specificaties
  Bediening: handmatig, elektrisch
  Hoogte: 610 mm - 6000 mm
  Breedte: 610 mm - 6000 mm
  Kap rolluik / screen: Geen kap
  max oppervlakte: 18 m2
  Windklasse: Nee
  Standaard kleuren: wit , cremewit, antraciet , technisch zilver, bruin
  Merk: Brustor zonwering
  Fabrieksgarantie : 3 jaar
  Montage : mogelijk