Brustor indoor screen

€ 673,00
Breedte (in mm):
Hoogte (in mm):

Stel hieronder in een aantal stappen uw product samen.

Snel overzicht

De Brustor indoor screen met staalkabelgeleiding is een screen waar de roestvrij stalen onderlijst langs een staalkabel geleid wordt zodat er geen screen geleiders geplaatst hoeven te worden aan de zijkanten van het screen doek Indoor screen zoals de naam het al zegt is een screen voor aan de binnenzijde. Standaard geleverd met Somfy Sunilus IO motor en Situo 1 handzender
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen

* Verplichte velden

Details

Brustor Indoor screen

Met een maximum uitval of breedte van 6000 mm verhogen deze Brustor Indoor screens het thermisch comfort binnen zonder het zicht naar buiten te hinderen. Indoor screens worden met een inox bevestigingssysteem discreet gemonteerd op het plafond, de muur of het raamkozijn en kunnen een glasoppervlak tot 18m² zonvrij maken. De gelakte aluminium onderlijst van het Brustor screen is standaard beschikbaar in 5 kleuren, maar kan optioneel in meer dan 200 RAL kleuren geleverd worden. Als doek voor het screen  kan gekozen worden uit een ruime keuze variaties van Screen doek (Sergé 600), Soltis 86 en Soltis 92. Met een van de Soltis 92 (600g/m2)  doeken wordt bovendien een volledig verduisterend effect verkregen, natuurlijk komt er aan de zijkanten van de doeken altijd nog licht naar binnen. 

 

Indoor screen Brustor opties

Brustor Indoor screens worden standaard uitgerust met Somfy Sunilus IO motor en Situo 1 handzender, maar kunnen optioneel uitgerust worden een automatische zonsensor. Optioneel kan de rolas uitgerust worden met een anti-kreukelprofiel in zacht PVC die horizontale lijntekeningen in het doek vermijdt. Indoor screens hebben een positieve invloed op het EPB/EPC energieprestatie-peil van het gebouw, maar de impact is opmerkelijk lager dan met buiten gemonteerde screens. In Vlaanderen en Brussel kennen de netbeheerders dan ook geen premies toe voor Indoor screens; deze gelden enkel voor buitenzonwering.  kijk voor meer informatie op de stie van brustor.

 

Brustor zonwering

De BRUSTOR zonweringen en screens zitten perfect in elkaar. De stoffen van de brustor zonwering zijn uit het beste, duurzaamste materiaal geweven.  De techniek  van de Brustor zonwering is tot in de kleinste details getest en goed bevonden. Samengevat: zijn de Brustor producten het kruim van wat de zonwering markt te bieden heeft. Met een Brustor zonwering kiest u kwaliteit.

Specificaties

Bediening Handmatig, Elektrisch
Hoogte 610 mm - 6000 mm
Breedte 610 mm - 6000 mm
Kap rolluik / screen Geen kap
max oppervlakte 18 m2
Windklasse Nee
Standaard kleuren wit , cremewit, antraciet , technisch zilver, bruin
Merk Brustor zonwering
Fabrieksgarantie 3 jaar
Geschatte levertijd 3-4 weken m.u.v. het hoogseizoen
Montage Markant zonwering Den Bosch mogelijk

Klantenreviews

Tevreden Review door: Dhr. M. Matheeuwsen
Kwaliteit van het product
Prijs van het product
Levering product
De screens zijn keurig opgehangen. Goede kwaliteit van het doek. Voor de handmatige bediening is het belangrijk dat er niet schuin aan getrokken wordt.
Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Schrijf uw eigen Review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review schrijven. Log in of registreer