Houten jaloezieën

Houten jaloezieën

Houten jaloezieen

Onze topmerken Toppoint, Verano en MKline hebben allemaal een eigen ruime collectie houten jaloezieën. Hout creëert een warme sfeer in uw leefomgeving en biedt veel mogelijkheden op het gebied van raamdecoratie.

 

 Klik hier voor meer informatie over Verano jaloezieen

 

Diversiteit in kleuren van houten Jaloezieën

Het kleurenpalet van de Toppoint, Verano en MKline houtcollectie is uniek. Het bestaat uit een ruime collectie geverfde en beitstinten. Er is een compleet nieuwe serie geverfde kleuren ontwikkeld met veel wit- en vergrijsde tinten, zoals grijsgroen en taupe. Natuurlijk ontbreken ook de grijs-, bruin- en zwarttinten niet. 

Toppoint, Verano en MKline houten jaloezieën zijn beschikbaar in een unieke serie houtsoorten, met een natuurlijke uitstraling in een reeks tinten, die zorgen voor een rijke en weelderige look. Door de keuze in nerf, vlam van het hout en decoratief stoffen ladderband zijn houten jaloezieën helemaal aan eigen smaak en inrichting aan te passen.

 

Uitgebreide informatie en prijzen van de houten jaloezieën 

Voor uitgebreide informatie en prijzen nodigen wij u graag uit in onze showroom. Daar kunt u, onder het genot van een kop koffie of thee, de producten bekijken. Hierna stellen wij, aan de hand van uw specifieke wensen, u een offerte op. Zorgt u ervoor dat u maten en  foto's meeneemt? Deze informatie hebben wij namelijk nodig.

U kunt ook online een offerte aanvragen via het offerte formulier.

Offerte raamdecoratie