Jaloezieën | jaloezie

Jaloezieën | jaloezie

Jaloezieën

Horizontale Jaloezieën zijn door Luxaflex® in de jaren '50 van de vorige eeuw wereldwijd geïntroduceerd. De charme van deze raambekleding is de brede toepasbaarheid. Met een simpele beweging regelt u de intensiteit en de inval van het licht. En met de steeds groter wordende reeks kleuren, afwerkingen en lamelbreedtes kunt u voor elke kamer uw eigen stijl kiezen. Met de collectie van Toppoint Verano en MKline hebben wij een ruime keuze in kleuren en mogelijkheden.

 

 Klik hier voor meer informatie over Verano jaloezieen

 

Lamelbreedte horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën zijn verkrijgbaar in 16 mm, 25 mm, 35 mm en 50 mm breedte. Met de verschillende uitvoeringen wordt in ieder interieur een persoonlijke uitstraling gecreëerd. Zo is er de moderne variant met gesloten bovenbak en ladderkoord.

Er is ook een variant met ladderband, voor de klassieke retro-look. Een bijzondere uitvoering is die met een open houten bovenbak en onderlat, gecombineerd met brede aluminium lamellen. Er zijn heel veel technische mogelijkheden voor horizontale jaloezieën. Enkele mogelijkheden zijn: verschillende bedieningsopties, zijgeleiding, privacy jaloezie, badkamerkwaliteit, dakraamjaloezie en oblique jaloezie (voor ramen met een schuine bovenzijde).

 

Uitgebreide informatie en prijzen van de jaloezieën

Voor uitgebreide informatie en prijzen nodigen wij u graag uit in onze showroom. Daar kunt u, onder het genot van een kop koffie of thee, de producten bekijken. Hierna stellen wij, aan de hand van uw specifieke wensen, u een offerte op. Zorgt u ervoor dat u maten en  foto's meeneemt? Deze informatie hebben wij namelijk nodig.

U kunt ook online een offerte aanvragen via het offerte formulier.

 

Offerte raamdecoratie

 

 1. Verano aluminium jaloezie

  Aluminium jaloezie 16 mm Verano

  € 96,00

  16 mm aluminium jaloezieën van Verano zijn erg functioneel. Wanneer u de Verano jaloezieën sluit, weerkaatst het aluminium de zon en warmte naar buiten, zodat het binnen lekker koel en donker is. 

  Leer Meer
  Product Specificaties
  Breedte: 300
  Hoogte: 2800
  max oppervlakte: 2500
  Bediening: handmatig, elektrisch
  Merk: Verano zonwering
  Fabrieksgarantie : 1 jaar
  Montage : mogelijk
  In showroom: Ja