Jaloezieën | jaloezie

Jaloezieën | jaloezie

Jaloezieën

Horizontale Jaloezieën zijn door Luxaflex® in de jaren '50 van de vorige eeuw wereldwijd geïntroduceerd. De charme van deze raambekleding is de brede toepasbaarheid. Met een simpele beweging regelt u de intensiteit en de inval van het licht. En met de steeds groter wordende reeks kleuren, afwerkingen en lamelbreedtes kunt u voor elke kamer uw eigen stijl kiezen.

 

Lamelbreedte horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën zijn verkrijgbaar in 16 mm, 25 mm, 35 mm en 50 mm breedte. Met de verschillende uitvoeringen wordt in ieder interieur een persoonlijke uitstraling gecreëerd. Zo is er de moderne variant met gesloten bovenbak en ladderkoord.

Er is ook een variant met ladderband, voor de klassieke retro-look. Een bijzondere uitvoering is die met een open houten bovenbak en onderlat, gecombineerd met brede aluminium lamellen. Er zijn heel veel technische mogelijkheden voor horizontale jaloezieën. Enkele mogelijkheden zijn: verschillende bedieningsopties, zijgeleiding, privacy jaloezie, badkamerkwaliteit, dakraamjaloezie en oblique jaloezie (voor ramen met een schuine bovenzijde).

 

Uitgebreide informatie en prijzen van de jaloezieën


U kunt online een offerte aanvragen via het offerte formulier.

 

Offerte raamdecoratie

 

 1. Jaloezie 16 mm

  Aluminium jaloezie 16 mm

  € 96,00

  Aluminium 16 mm jaloezie zijn erg zeer functioneel. Als u een jaloezieën sluit, wordt het zonlicht weerkaatst door het aluminium en houdt zon en warmte naar buiten, zodat het in huis lekker koel en donker is. De collectie jaloezieën bestaat uit vijf lamelbreedtes. Vraag online offerte aan of bereken de prijs.

  Leer Meer
  Product Specificaties
  Breedte: 300
  Hoogte: 2800
  max oppervlakte: 2500
  Bediening: handmatig, elektrisch
  Merk: Zoals vermeld in offerte
  Fabrieksgarantie : 1 jaar
  Montage Den Bosch, Uden: Op aanvraag in offerte