Lamellen | lamel gordijnen

Lamellen | lamel gordijnen

Lamellen

Toppoint, Verano en MKline zijn de fabriekanten die de lamellen, ook wel gordijnjaloezie genoemd, helemaal opnieuw ontworpen hebben. Hiermee is een opvallende, nieuwe trend in verticale raambekledingen gezet. Er is geen product dat functionaliteit en sfeer zo goed combineert als gordijn jaloezieën. Lamellen creëren een mooi lichtinval en zorgen in gesloten toestand voor optimale privacy en verduistering. Lamellen worden veel gebruikt voor schuifpuien en grote glaspartijen. Hiervoor zijn ze dan ook zeer geschikt. Ook voor ramen met afwijkende vormen zijn lamellen een goede keuze, onder andere aan schuine ramen, erkers en hoekramen.

  

 Klik hier voor meer informatie over Verano lamellen

 

Lamellen in diverse materialen

Lamellen zijn verkrijgbaar in de materialen textiel, aluminium en kunststof. De lamellen van textiel geven de mooiste lichtval en lichtfiltering en zijn in verschillende afwerkingen te verkrijgen. Bijvoorbeeld brandvertragende, gemetalliseerde en vuilverwerkende kwaliteiten. Aluminium en kunststof lamellen zijn vormvast, vochtbestendig, en makkelijk te reinigen. Ze zijn leverbaar in de breedtes 50, 70, 89 en 127 mm. MKline heeft ook een fantastische collectie aan textiel, aluminium en pvc lamellen tegen een zeer scherpe prijs.

 

Uitgebreide informatie en prijzen van de lamellen

Voor uitgebreide informatie en prijzen nodigen wij u graag uit in onze showroom. Daar kunt u, onder het genot van een kop koffie of thee, de producten bekijken. Hierna stellen wij, aan de hand van uw specifieke wensen, u een offerte op. Zorgt u ervoor dat u maten en  foto's meeneemt? Deze informatie hebben wij namelijk nodig.

U kunt ook online een offerte aanvragen via het offerte formulier.

 

Offerte raamdecoratie