Panneelgordijnen | panels

Panneelgordijnen | panels

Paneelgordijnen

Paneelgordijn raamdecoratie zijn breed toepasbaar in uw interieur en bieden de mogelijkheid om optimaal te genieten van de lichtinval met behoud van privacy. Paneelgordijnen worden veel gebruikt om grote glaspartijen te voorzien van raambekleding of als roomdivider. Hierdoor maakt u een sfeervolle scheidingswand in uw huis.

 

Materialen van de paneelgordijnen

De sfeer is afhankelijk van het materiaal en de kleur die u kiest. U heeft keuze uit de materialen textiel, kunststof, washi of screenstoffen. Een paneelgordijn wordt geleverd op een aluminium rail met meerdere sporen. Afhankelijk van de breedte van de pui en het gewenste aantal panelen, wordt het aantal sporen samen met u bepaald. Maximaal kunnen er 10 panelen op 1 rail geplaatst worden. De paneelgordijnen zijn te bedienen met een bedieningsstok of een trekkoord.

 

Uitgebreide informatie en prijzen van de paneelgordijnen

Voor uitgebreide informatie en prijzen nodigen wij u graag uit in onze showroom. Daar kunt u, onder het genot van een kop koffie of thee, de producten bekijken. Hierna stellen wij, aan de hand van uw specifieke wensen, u een offerte op. Zorgt u ervoor dat u maten en  foto's meeneemt? Deze informatie hebben wij namelijk nodig.

U kunt ook online een offerte aanvragen via het offerte formulier.

 

Offerte raamdecoratie