Verano rive office lamellen

Verano rive office lamellen

Verano Rive Office ® Lamelgordijn

Verano Rive Office ® Lamelgordijn zijn eigentijds en inspirerend! De horizontaal geperforeerde lamellen geven een subtiel lichtinval. Het licht neemt bezit van de ruimte om een eigen spel te spelen. Het interieur voelt nooit hetzelfde aan. De Verano lamelgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren: strak en tijdloos wit, bruin of aluminiumkleur. Het lamellenpakket is verschuifbaar, waardoor het schoonmaken van uw ramen gemakkelijk is. De Verano lamelgordijnen hebben smalle loopwagens, waardoor het ook een smal lamellenpakket is. De lamelhaak is gepatenteerd, transparant en gemakkelijk te vervangen.

   

Klik hier voor meer informatie over Verano lamellen

 

Bediening van de Verano Rive office lamelgordijnen

Met de afstandsbediening bestuurt u één of meerdere lamelgordijnen, tegelijk of individueel. Het systeem is flexibel, biedt vrijheid en gemak en is goed voor jarenlang onbezorgd gebruikscomfort.

 

Uitgebreide informatie en prijzen van de Verano Rive office lamelgordijnen

Voor uitgebreide informatie en prijzen nodigen wij u uit in onze showroom in 's-Hertogenbosch. Daar kunt u, onder het genot van een kop koffie of thee, de producten bekijken. Hierna stellen wij voor u een offerte op, aan de hand van uw specifieke wensen. Neemt u alle maten en foto's mee? Deze informatie hebben wij namelijk nodig.

 

U kunt ook online een offerte aanvragen via het offerte formulier.
 

Offerte raamdecoratie