Verano rive office lamellen

Verano rive office lamellen

Rive Office ® Lamelgordijn

Rive Office ® Lamelgordijn zijn eigentijds en inspirerend! De horizontaal geperforeerde lamellen geven een subtiel lichtinval. Het licht neemt bezit van de ruimte om een eigen spel te spelen. Het interieur voelt nooit hetzelfde aan. De lamelgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren: strak en tijdloos wit, bruin of aluminiumkleur. Het lamellenpakket is verschuifbaar, waardoor het schoonmaken van uw ramen gemakkelijk is. De lamelgordijnen hebben smalle loopwagens, waardoor het ook een smal lamellenpakket is. De lamelhaak is gepatenteerd, transparant en gemakkelijk te vervangen.

 

Bediening van de Rive office lamelgordijnen

Met de afstandsbediening bestuurt u één of meerdere lamelgordijnen, tegelijk of individueel. Het systeem is flexibel, biedt vrijheid en gemak en is goed voor jarenlang onbezorgd gebruikscomfort.

 

Uitgebreide informatie en prijzen van de rive office lamelgordijnen

Voor uitgebreide informatie en prijzen nodigen wij u uit in onze showroom in 's-Hertogenbosch. Daar kunt u, onder het genot van een kop koffie of thee, de producten bekijken. Hierna stellen wij voor u een offerte op, aan de hand van uw specifieke wensen. Neemt u alle maten en foto's mee? Deze informatie hebben wij namelijk nodig.

 

U kunt ook online een offerte aanvragen via het offerte formulier.
 

Offerte raamdecoratie