Rolgordijnen | rolgordijn

Rolgordijnen | rolgordijn

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn eenvoudige, maar funcionele raambekleding. Met de topcollectie van Toppoint Verano en MKline is er voor elke stijl en smaak een passende oplossing te vinden. Wij bieden u namelijk een ruime keuze in hoogwaardige stoffen, in vele kleuren en texturen. Of u nu kiest uit polyester, trevira CS, katoen of linnen; er is altijd een stof naar uw wens te vinden. Ook is er nog een ruime keuze in verduisteringsstoffen.

Onze stoffen zijn brandvertragend, onderhoudsvriendelijke en vormvast.

Rolgordijnen zijn zowel handmatig te bedienen als elektrisch.

 

Uitgebreide informatie en prijzen van de rolgordijnen

Voor uitgebreide informatie en prijzen nodigen wij u graag uit in onze showroom in 's-Hertogenbosch. Daar kunt u, onder het genot van een kop koffie of thee, de producten bekijken. Hierna stellen wij, aan de hand van uw specifieke wensen, u een offerte op. Zorgt u ervoor dat u maten en  foto's meeneemt? Deze informatie hebben wij namelijk nodig. 

 1. indoor screen brustor tekening

  Brustor indoor screen

  De Brustor indoor screen met staalkabelgeleiding is een screen waar de roestvrij stalen onderlijst langs een staalkabel geleid wordt zodat er geen screen geleiders geplaatst hoeven te worden aan de zijkanten van het screen doek Indoor screen zoals de naam het al zegt is een screen voor aan de binnenzijde. Standaard geleverd met Somfy Sunilus IO motor en Situo 1 handzender Leer Meer
  Product Specificaties
  Bediening: Handmatig, Elektrisch
  Hoogte: 610 mm - 6000 mm
  Breedte: 610 mm - 6000 mm
  Kap rolluik / screen: Geen kap
  max oppervlakte: 18 m2
  Windklasse: Nee
  Standaard kleuren: wit , cremewit, antraciet , technisch zilver, bruin
  Merk: Brustor zonwering
  Fabrieksgarantie : 3 jaar
  Geschatte levertijd: 3-4 weken m.u.v. het hoogseizoen
  Montage Markant zonwering Den Bosch: mogelijk