Verano jaloezieën

Verano houten jaloezieen

Verano jaloezieën laten je rustig wakker worden

Als je in de ochtend even rustig wakker wilt worden met je krant en een ontbijtje en een kop koffie of thee? Dan laat je de Verano jaloezieën gesloten en ontbijt je lekker in pyjama. Want met gesloten jaloezieën van Verano is er niemand die je ziet!
 

Verano jaloezieën gewoon functioneel en modieus

Verano jaloezieën zijn al jaren de perfecte vorm van raamdecoratie, dit komt doordat je met Verano jaloezieën  het beste privacy kunt creëren en het (zon)licht kunt filteren. Doordat je gemakkelijk de lamellen kunt kantelen heb je dit geheel zelf in de hand. Verano jaloezieën zijn ook sfeerverhogend en daarom ook zo enorm populair. De jaloezieen van Verano kun je helemaal zelf op maat laten maken? Je kunt kiezen uit diverse kleuren en de materialen hout, aluminium of kunststof om tot een Verano product te komen dat aansluit bij jouw interieur. Bekijk de Verano collectiebrochure van de jaloezieën.

 

 Offerte verano jaloezie

Verano aluminium jaloezieën

Verano aluminium jaloezieën zijn eigenlijk toepasbaar in iedere ruimte in jouw woning. Indien de Verano aluminium jaloezieën gesloten zijn weerkaatst het aluminium de warmte van de zon zodat het binnen in de woning heerlijk koel en ook donker blijft. Indien de Verano aluminium jaloezieën geopend zorgt de lichtweerkaatsing op de aluminium lamellen voor mooi en natuurlijk licht in de woning.

 

Verano nederland jaloezieen

 

Verano houten jaloezieën

Met Verano houten jaloezieën maakt het niets uit of je nu een industriële of landelijke woonstijl hebt, Verano houten jaloezieën werken altijd in de woning. Verano houten jaloezieën geven het interieur van de woning karakter. Verano houten jaloezieën worden gemaakt van hoogwaardig FSC-gecertificeerd hout uit duurzaam beheerde bossen.

 

Specificaties van de Verano houten jaloezieën

Min - Max breedte 400 mm - 2650 mm
Min - Max hoogte 200 mm - 4000 mm
Bediening Handbediend of elektrisch

 
Vraag hier een offerte aan voor een Verano houten jaloezie
 

 Offerte verano jaloezie

Meer informatie over Verano jaloezieën

Voor meer informatie of prijzen kun je een offerte aanvragen of onze showroom bezoeken waar iemand van ons verkkoop team je onder het genot van een kop koffie de prachtige collecties kunnen tonen. Onze showroom is te bezoeken op afspraak.

 

Verano raamdecoratie

 

Verano links naar de website

Verano Childsafety

Verano How it's made

Verano Duurzaam aluminium

 

Bron : https://verano.nl/catalogus/jaloezieën

 1. Verano aluminium jaloezie

  Aluminium jaloezie 16 mm Verano

  € 96,00

  16 mm aluminium jaloezieën van Verano zijn erg functioneel. Wanneer u de Verano jaloezieën sluit, weerkaatst het aluminium de zon en warmte naar buiten, zodat het binnen lekker koel en donker is. 

  Leer Meer
  Product Specificaties
  Breedte: 300
  Hoogte: 2800
  max oppervlakte: 2500
  Bediening: handmatig, elektrisch
  Merk: Verano zonwering
  Fabrieksgarantie : 1 jaar
  Montage : mogelijk
  In showroom: Ja