Verano lamellen, lamel gordijnen

Verano lamellen lamel gordijnen

Verano lamellen, privacy in een handomdraai

Ben jij iemand die graag sport, thuis voor de televisie? Dan is het natuurlijk wel fijn als je dat in alle rust en afgezonderd kunt doen in de woonkamer. Door gebruik te maken van Verano lamellen creëer jij simpelweg door de Verano lamellen te kantelen meteen wat extra privacy in jouw woonkamer. Met Verano lamellen kun jij thuis ongestoord al je oefeningen uitvoeren.


Verano lamellen worden speciaal op maat gemaakt

Natuurlijk laten we allemaal graag het daglicht binnen in onze woning. Voor het kijken van een goede film is het echter ook prettig om een ruimte geheel te kunnen verduisteren. Met Verano lamellen gaat dit in een handomdraai! Met de draaistang of het bedienigskoord speel je met de positie van de lamellen en zo bepaal jij zelf de hoeveelheid licht die in jouw woning binnenkomt. Door de strakke lijnen sluiten Verano verticale lamellen ook goed aan op een woning met een modern interieur, eigenlijk passen Verano lamellen in ieder interieur.  Bekijk de Verano collectiebrochure van de lamellen.

 

Offerte verano jaloezie

Verano aluminium lamellen

Verano Aluminium lamellen komen het beste tot hun recht in een strak en industrieel interieur. De Verano aluminium lamellen zijn uit te voeren in drie verschillende breedtematen. Als je kiest voor een brede lamel voor je Verano lamelgordijn geef jij jouw interieur meer rust. Voor een speelser uiterlijk van je raampartij kies je voor smalle Verano lamellen.

 

Verano kunststof lamellen

De Verano kunststof lamellen zijn beschikbaar in vier schillende lamel maten. Verano lamellen van kunststof hebben ook een geluiddempende functie, waardoor het rust in je woonkamer of kantoor brengt. Verano kunststof lamellen zijn net als lamellen van aluminium zeer geschikt voor vochtige ruimtes en zeer gemakkelijk schoon te houden.

   

erano lamellen lamel gordijnen

  

Verano stoffen lamellen

De Verano stoffen collectie bevat een ruime keus aan stoffen met verschillende transparanties variërend van transparant, semi-transparant en verduisterend plus. Hierdoor bepaal jij met de Verano stoffen lamellen zelf de mate van verduistering en lichtinval in jouw woning.

 

Specificaties van de Verano lamellen

Min - Max breedte 1000 mm - 6000 mm
Min - Max hoogte 1000 mm - 3000 mm
Breedtematen 89 mm | 127 mm
Bediening Handbediend of elektrisch

 

Meer informatie over Verano lamellen

Voor meer informatie of prijzen kun je een offerte aanvragen of onze showroom bezoeken waar iemand van ons verkkoop team je onder het genot van een kop koffie de prachtige collecties kunnen tonen. Onze showroom is te bezoeken op afspraak.

 

Verano raamdecoratie

 

Verano links naar de website

Verano Childsafety

Verano How it's made

Verano Duurzaam aluminium

 

Bron : https://verano.nl/catalogus/lamellen