Verano Linee Shade rolgordijn

Linee rolgordijn Verano

Verano Linee Shade rolgordijn

De Verano Linee Shade is een rolgordijn waarin stijl en functionaliteit mooi gecombineerd wordt. De Linee Shade bestaat uit 2 lagen stof met transparante en dichte banen die voor elkaar langs bewegen. Op deze manier kan prachtig gespeeld worden met de lichtinval. De Linee Shade wordt afgewerkt met een mooie, strakke onderroede van massief aluminium. De Linee Shade zorgt voor Perfecte lichtregulering, functionaliteit en design met een luxe uitstraling.

  

Kijk hier voor meer informatie over Verano rolgordijnen

 

Materialen / stoffen van het Verano Linee Shade rolgordijn

Aan u de keuze: warm wit, chocoladebruin, chique zilver, stoer zwart of natuurlijke kleuren. Het Linee Shade rolgordijn is standaard voorzien van een ketting bediening, maar is natuurlijk ook leverbaar met een elektrische bediening.

 

Uitgebreide informatie en prijzen van het Verano Linee Shade rolgordijn

Voor uitgebreide informatie en prijzen nodigen wij u uit in onze showroom in 's-Hertogenbosch. Daar kunt u, onder het genot van een kop koffie of thee, de producten bekijken. Hierna stellen wij voor u een offerte op, aan de hand van uw specifieke wensen. Neemt u alle maten en foto's mee? Deze informatie hebben wij namelijk nodig.

 

U kunt ook online een offerte aanvragen via het offerte formulier.
 

Offerte raamdecoratie