Verano rive lamellen

Verano rive lamellen

Verano Rive® Lamelgordijn

Dit retro Verano lamelgordijn brengt je terug naar de jaren zestig. Als het Verano lamelgordijn compleet is gesloten, blijft er een difuus licht binnenstromen. De Verano Rive® lamelgorijncollectie bestaat uit diverse kleuren: strak en tijdloos in wit, bruin of aluminiumkleur. Doordat het lamellenpakket verschuifbaar is, kunt u uw raam makkelijk schoon maken. Het Verano Lamelgordijn heeft smalle loopwagens en is daardoor een smal lamellenpakket. 

De lamelhaak is gepatenteerd, transparant en gemakkelijk te vervangen. De Verano Rive office lamelgordijnen worden bediend met een afstandsbediening. U bestuurt één of meerdere lamelgordijnen, tegelijk of individueel. Het systeem is flexibel, biedt vrijheid en gemak en is goed voor jarenlang onbezorgd gebruikscomfort.

   

 Klik hier voor meer informatie over Verano lamellen

 

Uitgebreide informatie en prijzen van de Verano rive office lamelgordijnen

Voor uitgebreide informatie en prijzen nodigen wij u graag uit in onze showroom. Daar kunt u, onder het genot van een kop koffie of thee, de producten bekijken. Hierna stellen wij, aan de hand van uw specifieke wensen, u een offerte op. Zorgt u ervoor dat u maten en  foto's meeneemt? Deze informatie hebben wij namelijk nodig.

U kunt ook online een offerte aanvragen via het offerte formulier.

 

Offerte raamdecoratie