Verano rolgordijnen

Verano rolgordijnen

Met Verano rolgordijnen kun je ongestoord televisie kijken

Wat is nu het grote nut van Verano rolgordijnen, hier hebben we een dagelijks voorbeeld; Je hebt de hele dag hard gewerkt en nu wil je lekker tv  kijken? Dan is het toch vervelend al dat licht dat op je scherm van de televisie valt! Op deze manier kun je niet echt genieten van jouw favoriete film of tv serie. Dan is het tijd voor rolgordijnen van Verano want dan heb je zelf wat meer de controle over de hoeveelheid licht in je woning. Verano rolgordijnen zijn hiervoor een goede oplossing omdat rolgordijnen perfect zijn in het filteren van storend licht door de zon!

 

Verano rolgordijnen om het daglicht te bepalen

Iederen wil het daglicht graag in zijn woning binnen krijgen. Het daglicht is belangrijk voor ons gestel en heeft een positieve invloed op ons humeur. Natuurlijk kan het daglicht van de zon ook storend werken, zoals wij hierboven al vermelde, bijvoorbeeld bij het kijken naar de televisie. Verano rolgordijnen zijn een zeer gedegen oplossing voor problemen met het daglicht van de zon. Zoals iedereen wel weet zijn Verano rolgordijnen ook zeer sfeervol, je hebt een ruime keuze uit zowel Verano rolgordijn stoffen en Verano rolgordijen kleuren. En als je geen boor- en schroefgaten in je kozijn of plafond wilt kies je voor een Smartfit frame. Met een Smartfit frame  kan het Verano rolgordijn eenvoudig op het kozijn geklikt worden.

 

 Offerte verano jaloezie

Verano rolgordijn

Bij de Verano rolgordijn stoffen wordt onderscheid gemaakt tussen licht doorlatende rolgordijn stoffen, transparante rolgordijnstoffen  en verduisterende rolgordijn stoffen. De functie van het  Verano rolgordijn in je woning bepaald de keuze van de kleur van het Verano rolgordijn en het soort rolgordijn stof. Het Verano rolgordijn heeft een ruime  keuze uit heel wat verschillende kleuren waardoor je met de rolgordijnstof er altijd voor kunt zorgen dat je  Verano rolgordijn perfect aansluit bij je huidige interieur.

 

Verano nederland rolgordijnen

 

Verano rolgordijn XL

Het Verano rolgordijn XL is ontwikkeld om enorme breedtes te kunnen overspannen. De montage van het Verano rolgordijn xl is mogelijk in- of op de dag, ook kan het Verano rolgordijn xl zowel aan de wand als ook op het plafond bevestigd worden. Het systeem van het Verano rolgordijn xl is uitvoerbaar in de kleuren wit, zilver of zwart.

  

Verano Linee shade

Verano Linee shades zijn in functie vergelijkbaar met Verano rolgordijnen, maar de Verano Linee zijn bijzonder door de dubbele laag zonwerende stof. Het doek van Verano Linee shades bestaat uit stroken transparante en stroken zonwerende stof die elkaar afwisselen. Op deze manier ontstaat bijgevolg een speciaal effect voor de ramen in je woning.

 

Specificaties van de Verano rolgordijnen

Min - Max breedte rolgordijn 60 cm - 2,8 m
Hoogte rolgordijn 60 cm - 3 m
Bediening Handmatig of elektrisch
Optioneel Cassette rond of vierkant

Meer informatie over Verano rolgordijnen

Voor meer informatie of prijzen kun je een offerte aanvragen of onze showroom bezoeken waar iemand van ons verkkoop team je onder het genot van een kop koffie de prachtige collecties kunnen tonen. Onze showroom is te bezoeken op afspraak.

 

Verano raamdecoratie

 

Verano links naar de website

Verano Childsafety

Verano How it's made

Verano Duurzaam aluminium

 

Bron : https://verano.nl/catalogus/jrolgordijnen