Verano vouwgordijnen

Verano vouwgordijnen

Met de Verano vouwgordijnen op je gemak een powernap doen

Iederen vindt het toch fijn om na een werkdag even een korte een powernap te doen. Als je thuis komt van je werk dan eerst koken, eten en daarna het nieuws kijken, al haal je regelmatig het einde van het journaal niet. En natuurlijk vallen we allemaal wel eens in slaap op de bank, maar toch is het niet prettig als andere mensen je van buiten kunnen zien liggen. Wat extra privacy met raamderatie van Verano is op dat moment geen overbodige luxe.

 

De Verano vouwgordijnen zijn sfeermakers

De Verano vouwgordijnen voorzien de woning van meer privacy en creëren een prachtige uitstraling in je woning. Vouwgordijnen van Verano zijn dan ook echte sfeermakers! Door een aansluitende kleur en stof te kiezen voor de Verano vouwgordijnen zodat  ze mooi aansluiten bij jouw woning is het interieur tot in de puntjes verzorgt. Dit komt ook omdat je zelf bepaalt hoe de vouwgordijnen van Verano eruit komen te zien. Er is keuze uit veel verschillende kleuren, materialen en transparantie van de Verano vouwgordijnen stoffen. Bekijk de Verano collectiebrochure van de vouwgordijnen.

 

 Offerte verano jaloezie

4 types Verano vouwgordijnen

Verano Vouwgordijnen zijn een mooi alternatief in plaats van klassieke gordijnen ende Verano vouwgordijnen kernmerken zich door de opeenvolgende baleinen die vlak voor het raam hangen. Een ruime collectie stoffen van de Verano vouwgordijnen met prachtige kleuren, de verschillende texturen van de Verano vouwgordijnen zorgen bovendien voor een prachtige luxueuze uitstraling.

Verano maakt onderscheid tussen vier typen vouwgordijnen;
 

* Verano Vouwgordijnen zonder volant

* Verano Vouwgordijnen met een halve volant

* Verano Vouwgordijnen met een hele volant

* Verano Vouwgordijnen met baleinen aan de voorzijde

   

Verano vouwgordijnen

  

Specificaties van de Verano vouwgordijnen

Min - Max breedte 1000 mm - 4000 mm
Min - Max hoogte 1000 mm - 2600 mm
Bediening Handmatig of elektrisch

Meer informatie over Verano vouwgordijnen

Voor meer informatie of prijzen kun je een offerte aanvragen of onze showroom bezoeken waar iemand van ons verkkoop team je onder het genot van een kop koffie de prachtige collecties kunnen tonen. Onze showroom is te bezoeken op afspraak.

 

Verano raamdecoratie

 

Verano links naar de website

Verano Childsafety

Verano How it's made

Verano Duurzaam aluminium

 

Bron : https://verano.nl/catalogus/vouwgordijnen