Vouwgordijnen | vouwgordijn

Vouwgordijnen | vouwgordijn

Vouwgordijnen

Er is geen gordijn dat het interieur zoveel warmte en geborgenheid  geeft als een vouwgordijn gemaakt van een mooie stof. Het kleurengamma in de uni-stoffen is zeer uitgebreid en bevat naast tijdloze naturellen als bruin en zwart ook veel frisse, trendy kleuren.

 

Ruime keuze in stoffen van de vouwgordijnen

U kunt kiezen uit transparante, halftransparante en dichte stoffen. De dessins zijn bijzonder en opvallend. Grote bloemen, gedurfde cirkels en veel strepen met bijzondere accenten. Bijzonder zijn de stoffen met ingeweven tunnels en baleinen, speciaal geweven voor onze prachtig vlakhangende Traditional Shade. Onze ruime collectie roman shades met merken als Toppoint Verano en MKline is voorzien van de nieuwste stoffen en modellen, waardoor ze een luxueze uitstraling hebben.

Met de exclusieve stoffen, modellen en finishing options van de merken Toppoint Verano en MKline kunt u naar hartelust combineren om een persoonlijk accent te geven. Met of zonder balleinen, top up, bottom down, zeilringen, gevoerd of ongevoerd enzovoort.

 

Kijk hier voor meer informatie over Verano vouwgordijnen

 

Uitgebreide informatie en prijzen van de vouwgordijnen

Voor uitgebreide informatie en prijzen nodigen wij u graag uit in onze showroom. Daar kunt u, onder het genot van een kop koffie of thee, de producten bekijken. Hierna stellen wij, aan de hand van uw specifieke wensen, u een offerte op. Zorgt u ervoor dat u maten en  foto's meeneemt? Deze informatie hebben wij namelijk nodig.

U kunt ook online een offerte aanvragen via het offerte formulier.

 

Offerte raamdecoratie