Raamdecoratie is Markante Zonwering

Raamdecoratie

Sfeer bepaalt je woonplezier. Een sfeervolle omgeving zorgt voor rust, nieuwe energie en inspiratie. Steek uw huis in een nieuw jasje met nieuwe raamdecoratie . Wij bieden veel verschillende mogelijkheden voor zonwering , het regelen van de lichtinval en de mate van inkijk d.m.v. onder andere rolgordijnen, vouwgordijnen en jaloezieën.

 

Aanbod van raamdecoratie

Kies uit een breed aanbod van stijlen, kleuren, texturen, stoffen, materialen en afwerkingen. Onze raamdecoratie is zo ontworpen dat het perfect past bij vrijwel elk raam, ongeacht formaat, vorm of type, in vochtige ruimten of als verduistering.

Ontdekt hèt product voor uw huis. In onze ruime showroom kunt u de collectie bekijken of u kunt uw keuze in de webshop bepalen. Licht en kleur zijn elementen die sterk van invloed zijn op sfeer. met raambekleding speelt u met licht en kleur. Behoefte aan privacy of juist behoefte om de wereld buitenshuis te bekijken, behoefte aan zonlicht of juist behoefte aan de koelte van de schaduw.

  

Offerte raamdecoratie

 

Collectie raamdecoratie

De collectie raamdecoratie bestaat uit: Vouwgordijnen, washi rolgordijnen en paneelgordijnen, rolgordijnen, houten jaloezieën & wood weave blinds, horizontale jaloezieën, verticale jaloezieën, plissé, dubbele plisse,  paneelgordijnen, Linee shades en shutters.

 1. Jaloezie 16 mm

  Aluminium jaloezie 16 mm

  € 96,00

  Aluminium 16 mm jaloezie zijn erg zeer functioneel. Als u een jaloezieën sluit, wordt het zonlicht weerkaatst door het aluminium en houdt zon en warmte naar buiten, zodat het in huis lekker koel en donker is. De collectie jaloezieën bestaat uit vijf lamelbreedtes. Vraag online offerte aan of bereken de prijs.

  Leer Meer
  Product Specificaties
  Breedte: 300
  Hoogte: 2800
  max oppervlakte: 2500
  Bediening: handmatig, elektrisch
  Merk: Zoals vermeld in offerte
  Fabrieksgarantie : 1 jaar
  Montage Den Bosch, Uden: Op aanvraag in offerte