Reparatie en onderhoud van rolluiken, zonwering, garagedeuren en veranda's

Reparatie en onderhoud van knikarmschermen, uitvalschermen, rolluiken en screens

Wij zijn we experts op het gebied van zonwering reparatie en onderhoud. dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij uw oude zonwering vakkundig en voor een scherpe prijs herstellen.

denk hierbij aan problemen als :

1. kapotte of versleten bedieningen
2. vervangen van gescheurde doeken
3. slecht lopende zonwering
4. slecht sluitende zonwering
5. etc.

Garantie verlopen van uw zonwering of rolluik?

Geen probleem, wanneer u contact zoekt met ons via telefoon of mail kunnen wij u van passend advies voorzien. We beoordelen het probleem en maken voor u een prijsindicatie. Hierna gaan wij pas de zonwering herstellen.

Ervaring is de sleutel in goede reparatie en onderhoud

Bij ons zit meer dan 25 jaar ervaring met zonweringen in de breedste zin van het woord. Met een grote voorraad onderdelen kunnen we u van een snelle service voorzien.

Wij kunnen ook voor bedrijven een onderhoudscontract opstellen, zodat uw gerepareerde of nieuwe zonwering het jaarlijks onderhoud krijgt wat het verdient.

Neem meteen contact met ons op via ons contactformulierbel ons of kom langs in onze showroom.

 

Garantie vervallen van uw zonwering of rolluik?

Geen probleem, wij maken in overleg met u vooraf een opgave van de kosten zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Afstellen, herstellen en schoonmaken van zonwering en rolluiken

Dit is wat wij doen, als uw zonwering niet goed meer sluit of niet meer tot het uiterste eindpunt zakt kunnen wij het scherm voor u opnieuw afstellen. Is het scherm helemaal kapot, dan kunnen wij u voorzien van een nieuwe zonwering. Schoonmaken van zonwering is vaak een lastige klus, of het is op grote hoogte, of misschien heeft u niet de juiste schoonmaakproducten. Wij bieden de uitkomst. Kijk in de webshop voor onze reiniging en reparatie producten.

Heeft u problemen met uw zonwering neem dan meteen contact met ons op via ons  contactformulierbel ons of kom langs in onze showroom.

Service aanvraag

Heeft u service nodig ? Klik dan op Service aanvragen

Zonwering en rolluiken onderhoud voor bedrijven

Wij verzorgen momenteel voor bedrijven, van groot tot klein, het onderhoud van hun zonweringen zowel binnen als buiten. Deze bedrijven hebben met ons een onderhoudscontract afgesloten.

Onderhoudscontract zonweringen

Dit onderhoudscontract houdt in dat wij 1 of  2 x per jaar een volledige inspectie uitvoert op alle bewegende delen van de zonwering en in overleg reparaties uitvoert aan defecte de onderdelen van de zonweringen. . 

Reparatieservice op oproep

Een andere variant van onderhoud is de reparatieservice op oproep. Wanneer een zonwering een storing geeft belt de klant ons en maken wij een afspraak en repareren of vervangen het kapotte of versleten onderdeel.

Heeft u interesse in een onderhoudscontract of een van onze andere services neem dan gelijk contact met ons op via ons contactformulierbel ons of kom langs in onze showroom.