Reparatie en onderhoud van rolluiken, zonwering, garagedeuren en veranda's

Reparatie en onderhoud van knikarmschermen, uitvalschermen, rolluiken en screens

Bij Markant zonwering zijn we experts op het gebied van zonwering reparatie en onderhoud. dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij uw oude zonwering vakkundig en voor een scherpe prijs herstellen.

denk hierbij aan problemen als :

1. kapotte of versleten bedieningen
2. vervangen van gescheurde doeken
3. slecht lopende zonwering
4. slecht sluitende zonwering
5. etc.

Garantie verlopen van uw zonwering of rolluik?

Geen probleem, wanneer u contact zoekt met Markant zonwering via telefoon of mail kunnen wij u van passend advies voorzien. We beoordelen het probleem en maken voor u een prijsindicatie. Hierna gaan wij pas de zonwering herstellen.

Ervaring is de sleutel in goede reparatie en onderhoud

In Markant zonwering zit meer dan 15 jaar ervaring met zonweringen in de breedste zin van het woord. Met een grote voorraad onderdelen kunnen we u van een snelle service voorzien.

Markant zonwering kan ook voor bedrijven een onderhoudscontract opstellen, zodat uw gerepareerde of nieuwe zonwering het jaarlijks onderhoudt krijgt wat het verdient.

Neem gelijk contact met ons op via ons contactformulierbel ons of kom langs in onze showroom.

 

 

Zonwering en rolluiken onderhoud en reparatie voor particulieren

Markant zonwering is er voor particulieren met problemen op zonwering gebied, loopt uw rolluik moeilijk, zit er een scheur in het doek van uw screen of uitvalscherm? Of wilt u uw zonwering en rolluiken weer zomer klaar maken, voor een zomer zonder ergernissen? Dan bent u bij Markant zonwering aan het juiste adres, met meer dan 15 jaar ervaring achter ons kunnen wij elk probleem snel en vakkundig vaststellen en u het beste advies geven over wat te doen. Wanneer u kiest voor reparatie kan Markant zonwering voor u een offerte maken waarbij kwaliteit voorop staat.

Garantie vervallen van uw zonwering of rolluik?

Geen probleem bij Markant zonwering, wij maken na reparatie voor u een gespecificeerde rekening waarop u precies kan zien wat er vervangen is en wat de exacte kosten zijn. Ook zullen wij voor reparatie altijd goed met u overleggen of het rendabel is om de zonwering te repareren.

Afstellen, herstellen en schoonmaken van zonwering en rolluiken

Dit is wat Markant zonwering doet, als uw zonwering niet goed meer sluit of niet meer tot het uiterste eindpunt zakt kunnen wij het scherm voor u opnieuw afstellen. Is het scherm helemaal kapot, dan kunnen wij u voorzien van een nieuwe zonwering. Schoonmaken van zonwering is vaak een lastige klus, of het is op grote hoogte, of misschien heeft u niet de juiste schoonmaakproducten, Markant zonwering biedt de uitkomst. Kijk in de webshop voor onze reiniging en reparatie producten.

Heeft u problemen met uw zonwering neem dan gelijk contact met ons op via ons  contactformulierbel ons of kom langs in onze showroom.

 

 

Zonwering en rolluiken onderhoud voor bedrijven

Markant zonwering verzorgt momenteel voor bedrijven, van groot tot klein, het onderhoud van hun zonweringen zowel binnen als buiten. Deze bedrijven hebben met Markant zonwering hiervoor een onderhoudscontract afgesloten.

Onderhoudscontract zonweringen

Dit onderhoudscontract houdt in dat Markant zonwering 1 of  2 x per jaar een volledige inspectie uitvoert op alle draaiende delen van de zonwering en reparaties uitvoert aan defecte onderdelen van de zonweringen. . 

Reparatieservice op oproep

Een andere variant van onderhoud is de reparatieservice op oproep. Wanneer een zonwering een storing geeft belt de klant ons en maken wij een afspraak en repareren of vervangen het kapotte of versleten onderdeel.

Heeft u intresse in een onderhouds contract of een van onze andere services neem dan gelijk contact met ons op via ons contactformulierbel ons of kom langs in onze showroom.