Heroal rolluik RS 32

Schrijf de eerste review van dit product

€ 427,00
Breedte (in mm):
Hoogte (in mm):

Stel hieronder in een aantal stappen uw product samen.

Snel overzicht

Heroal rolluik RS 32 met de keuze uit 13 beschikbare lamelkleuren. Deze kleine Heroal rolluik lamel voldoet bij een breedte van 2700 mm aan de eisen van de windweerstandsklasse 3. Heroal RS 32 rolluik kwaliteit voor een scherpe prijs. Dit product is aanwezig in onze showroom


Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen

* Verplichte velden

Details

Rolluik Heroal RS 32

Heroal rolluik RS 32 met de keuze uit 13 beschikbare lamelkleurenn en hoge weerstand tegen windbelasting! Deze kleine Heroal rolluik lamel voldoet bij een breedte van 2700 mm aan de eisen van de windweerstandsklasse 3. Het rolluik van Heraol RS 32 heeft een extreem weerbestendige oppervlakte coatint met twee laagse diklak.


Rolluik  Heroal RS 32  wordt standaard geleverd met de volgende specificaties

* Standaard Heroal rolluik geleiders
* Afdekdopjes voor de boorgaten  van de rolluik geleider
* Somfy LT 12 motor met 2,5 m kabel en stekker
* 42 standaard rolluik kleuren
* Afgeschuinde rolluikkap


Bij elektrische bdiening wordt  een opbouwschakelaar en een haakse stekker met 3 m kabel geleverd. Made in Holland  voorzien van CE- markering en gestest door TuV.


Rolluik Heroal RS 32 ook te bedienen met de mobiele telefoon

De motoren die wij gebruiken voor de rolluiken zijn van het merk Somfy marktleider op het gebied van buismotoren voor rolluiken met kema keur en 5 jaar fabrieksgarantie.  Wij bieden u de keuze uit een kwaliteit LT rolluik motor van somfy met tandwiel afstelling, een Somfy ILMO rolluik motor met neerwaartse en opwaartse detectie of een Somfy Oximo RTS rolluik motor met neerwaartse detectie en draadloos bedieningsgemak. Ook is het mogelijk om de Somfy IO motoren die bediend kunnen worden door bijvoorbeeld uw smartphone of tablet toe te passen in de Heroal rolluiken. U ziet op uw display wat er gebeurt. Wel heeft u daarvoor een Somfy Connexoon nodig!

Rolluik  Heroal RS 32 onderdelen

Het  Heroal RS 42 rolluik is voor 100% opgebouwd uit Heroal materialen. Zo wordt de kwaliteitsomkasting van de Heroal Mini-E rolluik gebruikt, en zijn de rolluik geleiders en de rolluik onderlijst van het fabrikaat Heroal.De dubbele laklaag van het Heroal rolluik pantser geeft de garantie op een lange levensduur van uw heroal rolluik.Scherpe prijs voor een Heroal rolluikRolluiken zijn veelzijdig

Rolluiken hebben vele kenmerken; ze isoleren, weren zon, vocht en geluid, zijn inbraakvertragend en zorgen voor privacy. Rolluiken zijn er in verschillende soorten. De verschillen zitten hem in de de dikte van de rolluik lamel, hoogtes, lak en  gebruikte onderdelen. Onze ruime collectie rolluiken zijn ingedeeld in duidelijke categorieën waardoor u goed de kwaliteit en de prijs van de rolluiken kunt vergelijken.In de winter houden de rolluiken de kou van het glas waardoor er op de energiekosten bespaard wordt. Op warme zomerdagen blijft u huis lekker koel, de rolluiken houden de warmte buiten en voorkomen ook nog verkleuring van uw spullen omdat ze de UV straling tegenhouden.

Specificaties

Bediening standaard met Somfy LT 12 motor , handmatig
rolluik lamel maat 32 mm rolluik lamel
Breedte 650 mm - 3700 mm
Hoogte 500 mm - 3500 mm
max oppervlakte 7.5 m2
rolluik kleuren 13 beschikbare lamelkleuren
Kap rolluik / screen Afgeschuind, Halfrond
Merk Heroal
Fabrieksgarantie 5 jaar
Montage Den Bosch Op aanvraag in offerte

Schrijf uw eigen Review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review schrijven. Log in of registreer