Rolpoort Verano 55 mm lamel

Schrijf de eerste review van dit product

€ 469,00
Breedte (in mm):
Hoogte (in mm):

Stel hieronder in een aantal stappen uw product samen.

Snel overzicht

Rolpoort RV 55 Verano. De lamellen van de Verano rolpoort RV 55 zijn 12,3 mm dik en 55 mm hoog. Een rolpoort van Verano is ruimtebesparend, fungeert als een Verano rolluik maar dan in een groter formaat.
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen

* Verplichte velden

Details

Rolpoort RV 55 Verano

 

Opgerold staat netjes

Rolpoorten combineren een veilig gevoel met duurzaamheid en vormgeving. De maatvoering in hoogte kan variëren van 1 tot maar liefst 3.3 meter. De lamellen van de Verano rolpoort RV 55 zijn 12,3 mm dik en 55 mm hoog. Een rolpoort van Verano is zeer ruimtebesparend, fungeert als een Verano rolluik maar dan in een groter formaat. De lamellen van de rolpoort RV 55 van Verano rollen op in de rolpoort bak waardoor u geen hele plafond instalatie in uw garage nodig heeft. 

 

Bediening van de Verano rolpoort

Rolpoorten van Verano worden op een uiterst eenvoudige, gebruiksvriendelijke manier bediend. Uiteraard worden de rolpoorten van Verano elektrisch bediend.

 

Kwaliteit van de Verano rolpoort

Wilt u een rolpoort die jarenlang storingsvrij zijn werk doet? De lamellen van Verano rolpoorten zijn gearrêteerd, waardoor ze onderling niet kunnen verschuiven of vastlopen. Bovendien zijn ze ongevoelig voor stof en vocht door de roestvrije industrielagers. Verano is vanaf 1990 dé Nederlandse fabrikant met een brede range aan zonwering en inbraak- werende producten van Verano Topkwaliteit.  

Wij begrijpen dat voor u alleen het beste goed genoeg is!Of het nu gaat om stijlvolle zonwering van Verano of robuuste Verano garagedeuren, design en duurzaam gaan bij Verano hand in hand. De Verano zonwering en garagedeuren zijn een verfraaiing voor uw woning of bedrijfspand. Uiteraard geldt dit ook voor de Verano rolluiken en de Verano screens .

De rolpoorten en rolluiken van Verano houden letterlijk alles en iedereen op een stijlvolle manier buiten! Voor monumentale panden hebben wij zelfs een speciale range Verano rolluiken ontwikkeld. Verano is kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Specificaties

Bediening Elektrisch
rolluik lamel maat 55 mm rolluik lamel
Breedte 1000 mm - 4200 mm
Hoogte 1000 mm - 3300 mm
max oppervlakte 13.75 m2
rolluik kleuren grijs, wit, cremewit, hell beige, naturel, bruin
Kap rolluik / screen Afgeschuind
Merk Verano zonwering
Fabrieksgarantie 5 jaar
Geschatte levertijd 3-4 weken m.u.v. het hoogseizoen
Montage Markant zonwering Den Bosch mogelijk

Schrijf uw eigen Review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review schrijven. Log in of registreer