Beveiligings rolluiken

Beveiligings rolluiken

Beveiligings rolluiken

Stalen rolluiken worden toegepast voor het afsluiten van woningen, bedrijfsobjecten, kantoren, winkelruimten en winkelpassages. Voor het beveiligen hiervan zijn er diverse mogelijkheden, zoals stalen, aluminium, transparante en brandwerende uitvoeringen. Brandwerende rolluiken worden geleverd met een certificaat. Markant zonwering levert de rolluiken met uitsluitend hoogwaardige materialen, volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

 

Rolluik staal

Het stalen mini rolluik is goed toepasbaar voor woningen en kleine bedrijfsobjecten. Offertes voor de beveiliging rolluiken gaan op aanvraag en worden alleen in behandeling genomen met toevoeging van een foto van de situatie en de complete NAW gegevens, inclusief telefoonnummer.

 1. Mkline rolluik

  MKline rolluik staal

  € 230,00

  MKline rolluik geëxtrudeerd Safe stalen rolluik, Prijzen op aanvraag. Excellente beveiliging omdat de kleine tussen lamellen van het rolluik kantelen en het rolluik hierdoor niet omhoog gedrukt kan worden. Tegen meerprijs zijn speciale veiligheids rolluik geleiders en een zwaardere rolluik onderlijst leverbaar voor het stalen rolluik.

  Leer Meer
  Product Specificaties
  Bediening: Handmatig, Elektrisch
  rolluik lamel maat: 25 mm rolluik lamel
  Breedte: 800 mm - 3200 mm
  Hoogte: 500 mm - 3300 mm
  max oppervlakte: 6.7 m2
  rolluik kleuren: wit, cremewit
  Kap rolluik / screen: Afgeschuind, Halfrond, Vierkant
  Merk: MKline zonwering
  Fabrieksgarantie : 5 jaar
  Geschatte levertijd: 3-4 weken m.u.v. het hoogseizoen
  Montage Markant zonwering Den Bosch: mogelijk