Rolluiken Extrusie

Rolluiken Extrusie

Extrusie rolluiken

De extrusie rolluiken zijn door de extra dikke geëxtrudeerde materialen een effectieve inbraak preventie en de contactgeluiden (zoals kletterende regen op de rolluik bak) worden gedempt. Het geëxtrudeerde rolluik pantser hangt altijd strak en de lamellen van het rolluik pantser hebben een sterk isolerende werking. U sluit met deze rolluiken ramen en deuren hermetisch af. Het extrusie rolluik wordt uitgevoerd met veiligheidsgeleiders en mede door het hoogwaardige aluminium van het rolluik zijn inbrekers vrijwel kansloos.

 

Speciale vormen van extrusie rolluiken

Bijzonder is de oplossing voor kozijnen met een schuine zijde. De schuine rolluiken van Lumenguard® zijn een ideale oplossing voor bijvoorbeeld zolderramen of ramen onder de daklijn. Kijk bij desbetreffende rolluiken voor de verkrijgbare kleuren en toepasbare maten. Voor prijzen van de rolluiken kunt u een product zelf samenstellen. Ook de meerprijs van het rolluik kunt u bereken waarna u een offerte kunt printen of het rolluik direct online kunt bestellen.

 1. Mkline rolluik

  MKline rolluik geëxtrudeerd Safe

  € 363,00
  MKline rolluik met geëxtrudeerde Safe rolluik lamellen. Het MKline rolluik is excellente beveiliging omdat de kleine tussen lamellen kantelen en het rolluik pantser hierdoor niet omhoog gedrukt kan worden. De rolluik geleiders en de rolluik kast zijn van standaard aluminium de rolluik kap kan tegen meerprijs ook in geëxtrudeerde aluminium rolluik kap geleverd worden. Leer Meer
  Product Specificaties
  Bediening: Handmatig, Elektrisch
  rolluik lamel maat: 43 mm rolluik lamel
  Breedte: 800 mm - 400 mm
  Hoogte: 500 mm - 3200 mm
  max oppervlakte: 10.4 m2
  rolluik kleuren: wit, cremewit, antraciet
  Kap rolluik / screen: Afgeschuind, Halfrond, Vierkant
  Merk: MKline zonwering
  Fabrieksgarantie : 5 jaar
  Geschatte levertijd: 3-4 weken m.u.v. het hoogseizoen
  Montage Markant zonwering Den Bosch: mogelijk