Rolluiken Solar

Rolluiken Solar

Rolluiken voorzien van zonne-energie Solar Rolluiken

Een buis motor voorzien van zonne-energie , een Solar Motor is een zelf oplaadbare motor voor zonwering en rolluiken. Het rolluik wordt voorzien van een zonnepaneel wat de  straling van de zon opvangt. Deze zonne energie wordt omgezet in elektrische energie waar de draadloze accu mee wordt opgeladen. De toevoeging van een zonwering motor voorzien van solar / zonnepanelen biedt veel voordelen.

Schema solar rolluik

 

Zonwering motor voorzien van zonne-energie

Omdat de solar motor zich zelf oplaad is er geen bedrading nodig en hoeft er dus niet geboord te worden door muur of kozijn.  De solar motor bespaart energie door gebruik te maken van zonne-energie en dat verlaagd de energie kosten.

 

Opletten met het plaatsen van het solar paneel

Bekijk de locatie waar het solar rolluik gemonteerd moet worden goed en plaats het zonnepaneel bijvoorbeeld nooit achter een ruit of in de schaduw. Dit omdat de  lichtgevoelige solar cellen altijd vrij moeten blijven. het is dus ook niet de bedoeling om er iets voor te plaatsen, zodat het solar paneel zo veel mogelijk straling van de zon kan opvangen.

 1. RV 40 rolluik Verano Solar

  Rolluik Verano RV 40 Solar

  € 431,00

  Nieuw in het assortiment rolluik  Verano aluminium rolluik RV 40 solar voorzien van een draadloze Brel Solarmotor. Opladen gebeurt door middel van het de bijgeleverde zonnepaneel dat op de buitenzijde van de kast wordt geplaatst. De motor is voorzien van een ingebouwde batterij die zorgt voor opslag van de zonne-energie. De bediening door middel van afstandsbediening. Geen gaten meer door de muur, geen elektrische bedrading meer aan de binnenzijde van uw huis. Afmetingen zonnepaneel 550 x 60 mm, kleur zwart.  

  Leer Meer
  Product Specificaties
  Bediening: Draadloos d.m.v. hand- of wandzender
  rolluik lamel maat: 40 mm rolluik lamel
  Breedte: 650 mm - 3500 mm
  Hoogte: 500 mm - 3000 mm
  max oppervlakte: 8 m2
  rolluik kleuren: grijs, wit, cremewit, hell beige, beige, creme, naturel, bruin, antraciet, zwart, groen, rood, blauw
  Kap rolluik / screen: Afgeschuind
  Merk: Verano zonwering
  Fabrieksgarantie : 5 jaar
  Geschatte levertijd: 6 weken m.u.v. het hoogseizoen
  Montage Markant zonwering Den Bosch: mogelijk