Schuif hordeur luxe Unilux

Schrijf de eerste review van dit product

€ 546,00
Breedte (in mm):
Hoogte (in mm):

Stel hieronder in een aantal stappen uw product samen.

Snel overzicht

De schuifhordeur luxe van Unilux is de ideale oplossing voor grote deuropeningen en schuifpuien. Vaste hordeuren van Unilux vormen daarbij de basis. Door plaatsing van rails zijn deze hordeuren van Unilux als schuifhordeuren toe te passen.
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen

Maximum number of characters: 4

Maximum number of characters: 4

Opnieuw kiezen

* Verplichte velden

Details

Schuifhordeur luxe van Unliux

De schuifhordeur van Unliux is de ideale oplossing voor grote deuropeningen en schuifpuien. Vaste hordeuren van Unilux vormen daarbij de basis. Door plaatsing van rails zijn deze hordeuren van Unilux als schuifhordeuren toe te passen. Dankzij strakke rails boven en onder en gebruik van glijblokken in plaats van storingsgevoelige wieltjes, is een lange levensduur van de unilux schuif hordeur gegarandeerd.

Daarnaast is het mogelijk meerdere hordeuren op de rails te schuiven, zodat een dubbele schuifdeur ontstaat waarbij de deuren tegen elkaar aan schuiven. Bij een duo-schuiver, schuiven de delen achter elkaar. Dit kan door gebruik te maken van een dubbele geleider. Borstels met aangepaste hoogten zorgen voor een insectendichte aansluiting. De hordeuren laten zich eenvoudig wegnemen in de winterperiode.

 

Onderhoudt Unilux schuivende hordeur

Voor het onderhouden van de inklemhor verwijderd u met een vochtige doek het vuil of gebruikt u een stofzuiger met opzetborstel. Als het raam te strak afgesteld staat, waardoor de greep niet helemaal wil sluiten, kan het raam in veel gevallen worden nagesteld.

 

Markant zonwering is al 15 jaar de specialist voor al uw Unilux horren, zowel voor rol horren, plisse hordeuren of vaste horren. Bekijk het uitgebreide horren assortiment van unilux horren nederland bij Markant zonwering den bosch.

Specificaties

Hor toepasbaar op schuifpui, dubbele deur
Breedte 1000 mm - 2000 mm
Hoogte 2200 mm - 3000 mm
Horren bakmaat Nee
Geleidermaat Nee
Standaard kleuren wit , cremewit, antraciet , zwart , technisch zilver
Merk Unilux horren
Fabrieksgarantie 5 jaar 1 jaar op horgaas
Geschatte levertijd 3-4 weken m.u.v. het hoogseizoen
Montage Markant zonwering Den Bosch mogelijk

Schrijf uw eigen Review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review schrijven. Log in of registreer