Ritsscreen | Zipscreen

Zonwering Zipscreen Ritsscreen

Zonwering ritsscreen | zipscreen

Een ritsscreen is een uniek systeem waarbij het screen doek over de gehele hoogte geritst wordt in de screen geleiders. Hierdoor blijven de screen geleiders van het ritsscreen onder alle omstandigheden perfect zitten. Dit maakt het ritsscreen zeer windvast en voldoet deze zelfs aan de Europese norm EN 135651.

 

Omkasting van de ritsscreen zonwering

De zelfdragende kast van de ritsscreen zonwering, de screen geleiders en screen onderlat zijn vervaardigd van geëxtrudeerd aluminium en leverbaar in diverse kleuren en geanodiseerd aluminium. Het standaard screen doek is van gepolivinyliseerd glasvezeldoek serge 525 gr/m2 en bestaat uit ongeveer 58% PVC en 42% glasvezel. De zijkanten van het standaard screen doek worden gelast . Bij de collectie zonwering screens kunt u kiezen uit een ronde screen bak, afgeschuinde screen bak of een vierkante screen bak. Alle assemblage materialen van de screens zijn van klasse A2 RVS. De screen prijzen zijn afhankelijk van de gebruikte materiaaldikte en het soort screen doek.

 

Prijzen zonwering ritsscreen | zipscreen berekenen

Voor prijzen van de rits screen maakt u uit onderstaande screens een selectie. Ook kunt u de meerprijs van het screen berekenen waarna u een offerte kunt printen of het screen direct online bestelt.

 1. MKline premium ritsscreen

  Screen MKline Premium 105 rits

  € 461,00
  Onze MKline Premium rits screen 105 s ( kap 105 mm hoog) hoort bij de toppers van de screens. Het aluminium van de kast en de geleiders is van een steviger hoogwaardiger aluminium dan de basis screens. Hierdoor is het screen wind vaster en stabieler. Leer Meer
  Product Specificaties
  Bediening: Elektrisch
  Hoogte: 800 mm - 3500 mm
  Breedte: 800 mm - 4000 mm
  Kap rolluik / screen: Afgeschuind, kwartrond , Vierkant
  max oppervlakte: 12 m2
  Windklasse: Nee
  Standaard kleuren: wit , cremewit, antraciet , technisch zilver
  Merk: MKline zonwering
  Fabrieksgarantie : 2 jaar
  Geschatte levertijd: 3-4 weken m.u.v. het hoogseizoen
  Montage Markant zonwering Den Bosch: mogelijk