screen doek Soltis 86 Ferrari geconfectioneerd

Schrijf de eerste review van dit product

€ 0,00

Snel overzicht

Doek prijs is enkel op aanvraag. Soltis 86 screendoeken van Ferrari. 


Soltis wordt hoofdzakelijk gebruikt voor serrezonwering en windscreens. De kwaliteit van de tijdens het fabricageproces toegepaste polymeren garandeert een duurzame en uitzondelijke kleurechtheid. De toplaag van Soltis 86 is glad, zonder oneffenheden, zodat vuil er niet op kan vasthechten. Soltis 86 heeft betere doorkijk maar minder warmtewering dan de soltis 92

Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen

* Verplichte velden

Details

Soltis 86 screendoeken van Ferrari. 

Soltis wordt hoofdzakelijk gebruikt voor screens, serrezonwering en windscreens.  De kwaliteit van de tijdens het fabricageproces toegepaste polymeren garandeert een duurzame en uitzondelijke kleurechtheid. De toplaag van Soltis 86 is glad, zonder oneffenheden, zodat vuil er niet op kan vasthechten.

Het verschil tussen soltis 86 screendoek en soltis 92 screendoek is door openheid van het screendoek. Hiervoor kunt u de foto bekijken. 

 

Onderhoud soltis 86 screendoek

Als enig onderhoud hoeven de Soltis 86 textielweefsels uitsluitend gewassen te worden met water en een neutraal reinigings middel. Soltis 86 textielweefsels worden gefabriceerd volgens de exclusieve gepatenteerde Précontraint Ferrari technologie, waarbij tijdens de gehele duur van het produktieproces het weefsel gespannen blijft. Dit resulteert in een uitzonderlijke vormvastheid. Het textiel vervormt zich niet bij toepassing of gebruik.

 

Soltis 86 screendoek is verkrijgbaar in vele kleuren

Zie hiervoor de folder screendoeken soltis


Soltis screendoek 86 heeft de volgende eigenschappen


* Gewicht 380 gr. p/m2
* Dikte 0,43 mm
* Rollengte 50 meter
* Trekweerstand 230 Ke/160 In daN / 5 cm
* Scheurweerstand 45 Ke/20 In daN
* Brandvertragend M1

 

LET OP ! Soltis doek kan plooivorming en wafelvorming geven op de doeken, dit doet niets af aan de warmtewering en kwaliteit van het zonweringdoek.Met onderstaande selectie kunt u uw prijs configureren.

Specificaties

Merk Ferrari
Fabrieksgarantie 5 jaar

Schrijf uw eigen Review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review schrijven. Log in of registreer