screen doek Soltis 92 verduisterend Ferrari geconfectioneerd prijs op aanvraag

Schrijf de eerste review van dit product

€ 0,00

Snel overzicht

Verduisterend Screen doek Soltis 92


Verduisterend screendoek Soltis 92 wordt hoofdzakelijk gebruikt voor  serrezonwering, rits screens en windscreens. De kwaliteit van de tijdens het fabricageproces toegepaste polymeren garandeert een duurzame en uitzondelijke kleurechtheid. De toplaag van Soltis 86 screen doek is glad, zonder oneffenheden, zodat vuil er niet op kan vasthechten. 


 Offerte button

Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen
Opnieuw kiezen

* Verplichte velden

Details

Soltis 92 verduisterend screendoeken Prijs op aanvraag

Soltis screen doek wordt hoofdzakelijk gebruikt voor serrezonwering en windscreens.  De kwaliteit van de tijdens het fabricageproces toegepaste polymeren garandeert een duurzame en uitzondelijke kleurechtheid. De toplaag van Soltis 92 is glad, zonder oneffenheden, zodat vuil er niet op kan vasthechten.

 

Onderhoud soltis 92 verduisterend screendoek

Als enig onderhoud hoeven de Soltis 92 textielweefsels uitsluitend gewassen te worden met water en een neutraal reinigings middel. Soltis 92 textielweefsels worden gefabriceerd volgens de exclusieve gepatenteerde Précontraint Ferrari technologie, waarbij tijdens de gehele duur van het produktieproces het weefsel gespannen blijft. Dit resulteert in een uitzonderlijke vormvastheid. Het textiel vervormt zich niet bij toepassing of gebruik.

 

Soltis 92 screendoek is verkrijgbaar in vele kleuren.

Zie hiervoor de download folder van de Soltis screendoeken.

 

 

 LET OP ! Soltis doek kan plooivorming en wafelvorming geven op de doeken, dit doet niets af aan de warmtewering en kwaliteit van het zonweringdoek.Met onderstaande selectie kunt u uw prijs configureren.

Specificaties

Merk Ferrari
Fabrieksgarantie 5 jaar

Schrijf uw eigen Review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review schrijven. Log in of registreer